Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiborultam! Jogos?
Az a helyzet, hogy megyünk Balatonra nyaralni.2 pici gyerek(2,5 éves, 8 hónapos), meg mi a férjemmel.Erre a hétre számoltam 50 ezer forintot..évek óta nem voltunk sehol..most is a szállás SZÉP kártyával lesz fizetve.Most párom benyögte hogy kell neki 30 ezer forint valamire..ez lényegtelen egyébként.Én kiborultam, így csak 8 napra 20 ezer forintból kell gazdálkodnunk.Én már elterveztem, hogy semminek nem nézem az árát..gyerek is kap mindent amit akar..(fagyi, lángos) strandolunk..elvagyunk, vízibicikli meg hasonlók.
Most úgy érzem elmegyek 150 km-rel arrébb nyomorogni.. :-( Én próbálok minden pénzügyi dolgot vele megbeszélni, ellenben visszafelé ez csak úgy működik, hogy közli neki ez meg az kell..Én meg csak nyelem az ideget.
Már elegem van.
Szerintetek én vagyok a hülye?Vagy jogos hogy össze vagyok emiatt roskadva.
Ez a "ülj le vele beszélni" dolog ki van lőve..csak veszekedés lenne a vége.
Én nagyon szeretem őt, de ezek a dolgai egyszerűen kiakasztanak.
ma 07:55
De ha neki jó ez a kapcsolat így....hát éljen benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!