Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiborultam! Jogos?

Figyelt kérdés
a barátom elment ma egy régi barátnőjéhez(barát barátnő)akibe régen szerelmes volt(beszélgetni).Ez a lány sokkal dekoratívabb nálam,nekem pedig nincs önbizalmam.Nem tudom leküzdeni egyszerűen.Kb 2 órát volt nála,azt nem tudom hogy kapun belül,vagy kívül,vagy a házban.Tönkre tesz így lelkileg.Én nem tartom fair-nek,hogy elmegy egy másik lányhoz miközben velem van.Borzasztó ideges lettem,enni nem birok és remegek.Én sem hívkálok magamhoz senkit,még akkor sem ha régi barátom.Az agyam beindult és nem tudtam pozitív dolgokra gondolni.
2013. júl. 17. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Már bocs, de miért a lány tehetne arról, hogy neked alapból nincs önbizalmad? Ha nem bízol meg a barátodban, mi értelme, hogy együtt vagytok? Ne zárd kalitkába. Nem fog ettől még megcsalni.
2013. júl. 17. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha elmondja nincs nagyon okod aggódni. az lenne a para ha titkolná, akkor tuti van valami..
2013. júl. 17. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívkálok? Hatalmas:D
2013. júl. 17. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne hisztizz már! Nőként mondom, hogy ezzel nagyon sikeresen, rövid idő alatt el fogod marni magad mellől, a pasik nem bírják ezt, ki lehet őket kergetni a világból vele. Ha elmondta, szólt előre, és nem hazudott helyette (haverhoz megy stb), tehát egyenes volt veled szemben, ez azt jelenti, hogy fontosnak tartja az őszinteséget, a bizalmat a kapcsolatotokban, és úgy gondolja, te is bízol benne, nem kéne elrontanod. Mindenki magából indul ki. Én is voltam szerelmes 2-3 éve egy nagyon jó barátomba, de nem lett semmi, elmúlt, van párom, nem is tudnék máshogy nézni már arra a fiúra, mint egy nagyon közeli, fontos barátra, szinte testvérre. Majd akkor pánikolj meg féltékenykedj, ha nem mondja meg nyíltan, hová megy. Ez nem fog semmi jóra vezetni.

21l

2013. júl. 17. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindig a régi nóta... Hallottad már, hogy a párkapcsolatok nem a másik kisajátításáról szólnak?
2013. júl. 17. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Na látjátok! Én ezért nem jövök össze önbizalomhiányos csajjal. Aki mellettem szeretne önbizalmat szedni. Szánalmas.
2013. júl. 17. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
"a lány sokkal dekoratívabb nálam,nekem pedig nincs önbizalmam" itt a válasz. A másik meg hogy ha jól veszem ki a szavaidból Ők ketten már az előtt barátok voltak mielőtt még képbe jöttél volna. Szerintem nem lesz hosszú életű ez a kapcsolat ha így intézed a dolgokat.Pölö nekem már a kérdés olvasásakor a lábam is ököl beszorult,annyira idegesítő a hozzá állásod.
2013. júl. 17. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!