Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiborultam! Jogos?
Ne hisztizz már! Nőként mondom, hogy ezzel nagyon sikeresen, rövid idő alatt el fogod marni magad mellől, a pasik nem bírják ezt, ki lehet őket kergetni a világból vele. Ha elmondta, szólt előre, és nem hazudott helyette (haverhoz megy stb), tehát egyenes volt veled szemben, ez azt jelenti, hogy fontosnak tartja az őszinteséget, a bizalmat a kapcsolatotokban, és úgy gondolja, te is bízol benne, nem kéne elrontanod. Mindenki magából indul ki. Én is voltam szerelmes 2-3 éve egy nagyon jó barátomba, de nem lett semmi, elmúlt, van párom, nem is tudnék máshogy nézni már arra a fiúra, mint egy nagyon közeli, fontos barátra, szinte testvérre. Majd akkor pánikolj meg féltékenykedj, ha nem mondja meg nyíltan, hová megy. Ez nem fog semmi jóra vezetni.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!