Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak? ÉS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? ÉS jogos volt, hogy egy kicsit kiborultam?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel már kétszer találkoztam, ma volt a harmadik. Nagyon jól elvagyunk egymással, beszéltünk a kapcsolatunkról, hogy hosszabb távon is jó lenne. De én kértem tőle pár napot még, hogy ismerjük meg egymást. Mert engem eddig minden srác csak kihasznált.:S És ma a találkozásunkkor jött egy sms-em az egyik barátnőmtől és erre kitalálta, hogy megnézi az sms-eimet! én elakartam tőle venni a telefonomat, de nem nagyon tudtam :S nah és neki van egy osztálytársa legyen X akivel már kb. 1 éve ismerjük egymást..ők most ismerték meg egymást, ugye 9.-ben..és én ezzel az X-al már találkoztam többször is, le is feküdtünk:$ nagyon jó a kapcsolatunk, de semmi érzelem nincs, csak, hogy számítunk egymásnak mint barát

nah és meglátta az sms-eket, kérdezte, hogy ő-e én meg mondtam, hogy nem...

erre felhívta :/ de X mondta, hogy adja oda nekem...aztán letettem

én ezen kiborultam, minden jól ment velünk, de ez nekem betett :/

hűséges vagyok ha valakit szeretek, de most nem tudom, hogy mit tegyek..nekem ez így nem megy, hogy mostmár tud erről ami X-al volt:S

2011. ápr. 12. 19:42
 1/2 anonim válasza:
ha annyira jó barátnőd,akkor nem kellett volna eltagadni hogy ő az:$ persze nem bántásból írom,de az őszinteség az alapja minden kapcsolatnak..:$ ha csak barát akkor nincs mitől félned szerintem,és hogy a kérdésedre is válaszoljak,szerintem részben jogos volt hogy ki borultál de részben nem.nem volt tőle hogy kutat a telefonodba,de tőled sem hogy annak ellenére hogy tudod hogy mit érez iránta te mégis sms-eket váltogatsz azzal a fiúval.ok a te dolgod... a te életed... de gondold magad az ő helyébe!:te mit csinálnál fordított esetbe?
2011. ápr. 12. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:
hát ebből nem kell olyan nagy ügyet csinálni:)) nincs ebbe semmi para.
2011. ápr. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!