Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? ÉS jogos volt, hogy egy kicsit kiborultam?
Van egy srác akivel már kétszer találkoztam, ma volt a harmadik. Nagyon jól elvagyunk egymással, beszéltünk a kapcsolatunkról, hogy hosszabb távon is jó lenne. De én kértem tőle pár napot még, hogy ismerjük meg egymást. Mert engem eddig minden srác csak kihasznált.:S És ma a találkozásunkkor jött egy sms-em az egyik barátnőmtől és erre kitalálta, hogy megnézi az sms-eimet! én elakartam tőle venni a telefonomat, de nem nagyon tudtam :S nah és neki van egy osztálytársa legyen X akivel már kb. 1 éve ismerjük egymást..ők most ismerték meg egymást, ugye 9.-ben..és én ezzel az X-al már találkoztam többször is, le is feküdtünk:$ nagyon jó a kapcsolatunk, de semmi érzelem nincs, csak, hogy számítunk egymásnak mint barát
nah és meglátta az sms-eket, kérdezte, hogy ő-e én meg mondtam, hogy nem...
erre felhívta :/ de X mondta, hogy adja oda nekem...aztán letettem
én ezen kiborultam, minden jól ment velünk, de ez nekem betett :/
hűséges vagyok ha valakit szeretek, de most nem tudom, hogy mit tegyek..nekem ez így nem megy, hogy mostmár tud erről ami X-al volt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!