Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy egy kicsit...

Normális, hogy egy kicsit kiborultam a monoton napoktól?

Figyelt kérdés
10 hetes a babám és egy kicsit ki vagyok a párom se segít nagyon és csak veszekszik velem ha ezeket elmondom,ő azt mondja, hogy csak magammal foglalkozom.
2009. febr. 4. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális.Velem is megtörtént párszor Lényeg hogy a baba miatt ne magányosodj el Járj el sétálni ,beszélgess kismamákkal mindennap csinálj valami olyat amit szeretsz ami érdekel.A párodtól pedig nem szép hogy veszekszik veled.
2009. febr. 4. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak! De én azt tanácsolom neked, hogy már elég nagy az a baba és nyugodtan kiviheted sétálni. Nem tudom hol laktok, de ha városban, akkor szerintem menj el kirakatot nézegetni, biztosan találkozol ismerősökkel, vagy a barátnőddel beülhettek egy cukrászdába és neki elmondhatod a női bajokat ami a pasikat sajnos nem érdekel. Na persze a babával együtt. Biztosan van annyi idő két szopizás között. Hidd el másképp fogod látni a világot. Nagyon be vagy zárva és ez senkinek nem jó, még a baba is megérzi, hogy te ideges vagy ő is nyűgösebb. Nem kell a sok hülyeségre hallgatni, hogy nem szabad a babával kimenni stb. Muszály kicsit kimozdulnod, mert az ember hiába imádja a picurkáját, magaddal is kell foglalkozni, mert ő is kárát látja ha ti veszekszetek, vagy ideges és szomorú vagy. Fel a fejjel és mozdulj ki egy kicsit!
2009. febr. 4. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!Nálunk van egy 3 hónapos kis "csücsök",egy férj,aki nem sok mindent hajlandó segíteni és én egy Anya & Nő,aki viszont igényli a törődést...stb.

Tehát teljesen megértelek.Nálam a minap telt be a pohár,sőt ki is borult!Fogtam a babát beletettem a kenguruba és még mielőtt elkezdtem volna bőgni,kimentünk a szitáló esőbe(amiből a baba semmit sem észlelt,mert a kabátom alatt volt)és sétáltunk egy nagyot.Nekem határozottan jót tett és a babó is aludt egy nagyot.

Csak azt tanácsolom,hogy mozdulj ki,mindegy hogy falun,városon,lényeg hogy beszélgess másokkal is.

2009. febr. 5. 07:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, velem is előfordul néha hogy "besokallok" attól hogy minden egyes napunk ugyanúgy zajlik. Szinte egyedül vagyok itthon a babával. Apuka reggel elmegy és este nem ér mindig haza fürdetésre, tehát rám marad minden a nagyszülők meg jó messze laknak. Néha amikor a mama eljön 1-2 napra látogatni, akkor elmegyek fodrászhoz, kozmetikushoz vagy volt rá példa hogy elmentünk a párommal moziba. Nagyon jót tett!!! A mi kapcsolatunk egyébként harmónikus megbeszélünk mindent, de nekem is rossz hogy ritkán vagyunk együtt hármasban. A lényeg, hogy menj sétálni, próbálj beszervezni barátnőt/mamát hogy velük együtt tudj elmenni pl. vásárolni vagy sütizni. Így is egészen más lesz, mintha csak ketten a babával mennél. Félreértés ne essék, imádom a picurkámat,imádok vele lenni, de ha én nem érzem magam jól azt ő is megérzi és mindenkinek jobb, ha van egy kis változatosság.
2009. febr. 5. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!