Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ok. Jogos vagy nem jogos erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ok. Jogos vagy nem jogos erre felhaborodni?

Figyelt kérdés

A baratommal(32) 2 eve egyutt voltunk, nekem elborult az agyam(25 vagyok) mert 2 csaj azt mondta h az uj szep kolleganojevel lattak h jar szoliba. persze kiderult nem igaz, a baratomnak elege lett a ketelkedesembol s szakitott.

EGY napot kulon voltunk, utana felhivtam s bocsanatot kertem h nem kellett volna egybol vadoljam hanem SZEPEN megkerdezzem.

Ma nalam felejtodott a telefonja. Bevallom, kivancsi lettem az smsekre...s beleneztem(tudom nem szep de elvegre szakitas volt, es o is barmikor ha belenez, nincs titkolnivalom, gondoltm ez kolcsonos.)

Ezt kapta egy baratjatol:

"na meg deathgrippeltel egy csajt?"

a valasz "nope. ittam egy husitot es hazamentem."

Mikor SZEPEN rakerdeztem neten h szivem ezt elmagyaraznad? teljesen kikelt a kepebol s h h kepzelem h belenezek a telojaba s szegyeljem magam s nem hajlando magyarazkodni, mert kulon voltunk,de megint felreertem es nem tortent semmi. Es h neki elege van, megint h szakit...

Mit higyjek..mert o nem hajlano valaszt adni csak fenyeget h szakit. Es eleg durvanak hangzik nekem az sms ...EGY nap szakitas utan 2 ev utan en, szemelyesen, ugy erzem h nem kellene "valami csaj"-os smseket olvassak.

2013. júl. 4. 01:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jogos, én elfelejteném.
2013. júl. 4. 01:13
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Ragaszkodjatok csak 25 éves nők a harmincas kapuzárási pánikos pasasokhoz, mert ugye annyira érettek...Ez a vége...

Egy 25 éves pasi.

2013. júl. 4. 01:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nyilván minden fiatal harmincas férfi kapuzárási pánikkal küzd...Ha nem találsz nőt, ne ilyen hülye érvekkel vigasztald magad...

Amúgy meg felháborodhatsz, persze, de szerintem jobban járnál, ha felejteni igyekeznél, minél gyorsabban :)

2013. júl. 4. 01:21
 4/15 A kérdező kommentje:

A death grip...azt inkabb nem irom ki mit jelent de pasik biztos tudjak...

van world of warcraft be is ilyensmi, s jatszik pont a haverevel aki irt neki. szoval aar egy artatlan dologrol is lehet szo, de ...azert gondolom h nem az mert azt irta h vissza h "husitoztem "Csak"...azaz h nem deathgrippelt...azaz h lett volna esely..nem tudom...nem ad valaszt es szomoru, mert szerintem minden kapcsolatban barmi durva dologrol legyen szo, s barh vadolasnak erzi, szerintem azt meg kell beszelni ha fontos nektek az a kapcsolat.

2013. júl. 4. 01:24
 5/15 anonim ***** válasza:

wow-ban persze egész mást jelent :)

de a lényeg nem ezen van, hanem hogy a felejtéssel jobban jársz

2013. júl. 4. 01:28
 6/15 A kérdező kommentje:

S ha WOW dolog volt s en tevedek? s megint en ertem felre?

Lehet azert haragszik s akkor jogos.

???

2013. júl. 4. 01:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Jogos. Hagyd el. Különbet érdemelsz.
2013. júl. 4. 04:17
 8/15 anonim válasza:
Ha valamihez egyáltalán de nem értesz, ahhoz ne szólj semmit.A nőknek egyszer ezt meg kéne érteni.
2013. júl. 4. 09:36
 9/15 anonim ***** válasza:
52%

Tehát alaptalanul vádoltál.

Aztán szakítottatok és te másnap megnézted a telefonját.

Találtál egy sms-t, amit éppen arról szólt, hogy nem lépett félre a barátod, pedig azon napon nyugodtan meg is tehette volna.

Ha szakítottatok, akkor egy perc után azzal bújuk ágyba, akivel akar.

Nem lehet sokáig elviselni az ilyen féltékeny csajokat.

2013. júl. 4. 10:29
 10/15 Snooch ***** válasza:
Amúgy én azért arról sem feledkeznék el, hogy oké, hogy milyen volt a kérdés, de azt egy haverja tette fel, nem ő és az ő válasza úgy kezdődött, hogy nope és az a vége, hogy hazament...
2013. júl. 4. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!