Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy kihasználva és nyomorultul érzem magam?
Hát, hogy mennyire volt flörtölés az a flörtölés, azt nem tudom, látatlanban.
De ha igaz az, amit írsz, akkor túlzott revansot akar venni, ami meg már sohasem jó egy kapcsolatban...
Szerintem a flörtölés az az,ha valakinek jeleket adunk arról hogy össze szeretnék vele jönni. Na most ez távolról sem így nézett ki.
Én nem tudom. Szerintem a bosszúból elég sokat kaptam. Nem normális azért hogy 38 kg vagyok a 163 cm-hez nem?:D
Idegileg kicsinál, azért vagy ilyen sovány.
Jobban jársz ha ott hagyod, mert ez durvább lesz.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Amúgy meg máskor is fennállt ez a féltékenykedése, vagy csak most? Ha régebben is, ilyen a természete, nem fogsz tudni változtatni rajta, csak ő magán. Ha meg nem, lehet, hogy valamit máshogy szűrt le, mint eddig.
3-as voltam.
38 az. :)
Tudom,hogy rámegyek csak a hülye fejemmel meg azt hiszem hogy megéri.
Előtte nem igazán foglalkozott se velem se a dolgaimmal,de amint jött valami ami az ő szemében szálka nagyon porondra kerültem. Pontosabban a hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!