Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viki9008 kérdése:
Jogos, hogy kihasználva és nyomorultul érzem magam?
Figyelt kérdés
A párom és én másfél éve vagyunk együtt. Kapcsolatunk nem sokadik hónapjában ő "felfedezni vélt" állítólagos "flörtölést" másokkal amik egyáltalán nem voltak azok,neki sok volt az,hogy szeretek másokkal beszélgetni (van 2 bátyám,szerintem érthető,hogy fiúk társaságában jól érzem magam,teszem hozzá semmiféle olyan szándékkal hogy akarok tőlük bármit is.) Na ez annyit takart,hogy én megvigasztaltam valakit akit ott hagyott a csaja,és drágának hívtam. Borult a bili. Aztán elmentem testvéremmel kicsit borozni,sörözni,és éppen akkor nem volt hajlandó velem beszélni a párom,kiakadt,hogy nem mondtam el ezt neki. Azután pedig azon,hogy egy barátnőm tudott az együtt létünkről. Na most én bevagyok állítva egy folyamatos "hazudozónak". Azóta mindent megcsinálok neki,elnézem azt,hogy minden nap az orrom alá dörgöli a hibáimat (SZÓSZERINT MINDEN NAP) és más lányokat nézeget,hogy bánt a családommal,hogy megjegyzéseket tesz arra hogy más lánynak milyen melle van,hogy minden pénzemet neki adom,elhalmozom mindennel, ha hajnali 2-kor felkelt hogy kell ez-az amaz akkor megcsinálom,hányós betegséggel én csináltam neki vacsorát kiszolgáltam, és szeretkeztem vele AKKOR IS.folyamatosan cirógatom,kényeztetem,és ezért azt kapom hogy minden nap kapok újabb sebeket, hogy befordul és a telefonját nyomkodja,és kioszt mindenért. Nem köszönetet várok a pénzemért (nem élünk együtt egyébként) és nem köszönetet várok azért amit csinálok,mert számomra ezek természetes dolgok. De annyit szerintem elvárhatok,hogy ne használjanak ki,miközben mindent megteszek érte...2013. jún. 21. 22:54
11/24 anonim válasza:
nem érdemel meg téged.. miezmár? ez nem kapcsolat
12/24 anonim válasza:
ne tedd ezeket, meg ha nem hibáztál, akkor ne engeszteld, örülnék ha ilyen lenne a párom mint te, bár így is nagyon szeretem
ha szereted tars ki, egyébként egy nagy gci
13/24 A kérdező kommentje:
én nem mondom,hogy nem hibáztam,mert szerintem egy kapcsolatban nincs olyan,hogy egy ember hibázik. de mondjuk azt,hogy igaza van az egészben (mert így is tudom látni a dolgot); 1 év alatt eléggé megbosszulta már. szóval szeretem. és én nem várok el soha semmit,csak annyit,hogy néha velem is foglalkozzanak és ne utolsó helyen álljak a párom életében. szeretem,és az utolsó válaszolónak köszönöm, mert jól esett amit mondott. kitartok mellette,mert nem tudom meg tenni,hogy nem. szeretem és ez tény,ezen nem tudok változtatni. azt szeretném csak,ha ő jól érezné magát,és ne ebben kelljen élnünk.
2013. jún. 23. 20:27
14/24 anonim válasza:
Én (ha lány lennék),már régen dobtam volna ki külföldre,tudja mikor mit csinálhat,ha megbánt én szólnák,ha tovább bánt akkor takarodjon el ... kihasznál elég csúnya módon én elküldeném a jó büdös francba :D :)
15/24 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszerű,ha valakit végtelenmódon megszeretsz a régi énje miatt,és abból kapsz egyszer-egyszer dolgokat még,akkor ezt nem igazán tudod megcsinálni.
2013. jún. 26. 09:49
16/24 anonim válasza:
ha vki csak emiatt van együtt vkivel, egy régi én morzsái miatt.. akkor az hülye.. de szenvedhetsz is, ha úgy jobban tetszik
17/24 A kérdező kommentje:
Nem szenvedni szeretnék,hanem változtatni. Nem az a fajta vagyok aki karbatett kézzel végignézi. Azt szeretném elérni,hogy egyenesbe jöjjenek a dolgok.
2013. júl. 1. 19:22
18/24 anonim válasza:
DE NEM FOGNAK EGYENESBE JÖNNI!!!!
19/24 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így érzem nagyon sokszor, de szerintem ha szeretsz valakit akkor ezt félreteszed magadban. De embere válogatja.
2013. júl. 2. 18:46
20/24 anonim válasza:
nem, nem teszed félre. ezzel a hozzáállásoddal magadat fogod tönkretenni. én nagy levegőhöz jutottam, amikor szakítottam az exemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!