Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, jogos volt a csaj reakciója? Nem lőtt túl a célon egy kicsit?
Lehet hogy kamu a kép, de tegyük fel, hogy nem. Szerintetek jogosan csinálta a csaj azt amit csinált? Egy facebook beszélgetésből állítólagosan kiderült megcsalás tényleg jó ok, hogy több százezer forintos károkat okozzunk a másiknak?
Biztos kamu.
De ilyen rondán hogy írhat valaki...
Olvastam. Nagyon ötletes. :D
Igy kellett volna nekem is!! Szerintem nem lőtt túl a célon aki megcsal az megérdemel mindenféle büntetést. Ha elmondta volna őszintén akkor talán nem ez a vége. Miért okozott ezzel több százezres kárt??
Az xbox játékok 5-10000-be kerülnek, egy átlag játékosnak azért 10-12db biztos van belőlük. Egy normális tévé 50-100000-nél kezdődik. Használható laptopot 120-150000 alatt nem kap az ember. Illetve de, csak az amolyan semmirevaló minőség, nem vesz olyat senki. Egy komplett ruhatár meg... nos az sem olcsó dolog. Ha így szétpakolta a dolgokat, 99% hogy mindent elloptak.
Lehet hogy kamu a kérdés, de egyes nőkre tényleg jellemző, hogy ilyen helyzetekben valamiért minden ítélőképességüket elveszítik, képtelenek lesznek felmérni a helyzetet. Persze, vérge.ci dolog a megcsalás, de egy ilyen bosszú egyszerűen nem egyenértékű vele.
Csak azért filózok rajta ilyen komolyan, mert tényleg hallok hasonlókat az ismeretségi körömből, ahol a megcsalt csaj igen kemény anyagi károkat okoz. Bezzeg ha a csaj csalta volna meg, nem vágom, mit szólt volna egy hasonló után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!