Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadtam. Jogos?
Figyelt kérdés
A barátom éjjeli műszakban dolgozik, ilyenkor mindig hív ha felébredt és jön hozzám. Ma nem hívott. Felhívtam pár perce, és csak makogott, hogy vásárolni van az anyukájábal, később megbippel. Kérdeztem miért nem hívott, de azt mondta ő azt ígérte hív, mikor az egyenlegét feltöltötte, kérdeztem mikor akarja, azt mondta holnap. Az anyukájáéról kellett volna hívjon, csak szerintem elfelejtette, és most próbál magyarázkodni. Ma van a fizetésnap, ezért ez a nagy bevásárlás és én úgy érzem ha már pénz van én le vagyok ejtve… Nem is tudom jön-e ma egyáltalán, és mikor.2013. jún. 12. 16:12
2/6 anonim válasza:
Elfelejtett hivni, nagy dolog, gondolom meg komas, raadasul meg jopar ora hatra van a napbol. Szerintem nem jogos.
3/6 anonim válasza:
Minden nap találkoztok,mit akarsz még?
Dolga volt.Az éjszakai műszak elég kemény egy műszak,biztos keresett volna.Lehet el is fáradt a vásárlásban is,és ki tudja milyen éjszakája volt.
4/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott. Nem érdemel meg téged, aki egyszer elfelejt felhívni!
(Nem mellesleg a szerencsétlen figura is jobban jár, ha talál egy kevésbé hisztis csipát.)
5/6 anonim válasza:
Nem, nem jogos!
Ő éjszakás dolgozott fáradt is lehet , egy idő után kimerül az ember és nem biztos hogy azaz első dolga hogy telefonáljon., És fizetés is volt stb.
Túl hisztis vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!