Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ok. Jogos vagy nem jogos erre felhaborodni?
A baratommal(32) 2 eve egyutt voltunk, nekem elborult az agyam(25 vagyok) mert 2 csaj azt mondta h az uj szep kolleganojevel lattak h jar szoliba. persze kiderult nem igaz, a baratomnak elege lett a ketelkedesembol s szakitott.
EGY napot kulon voltunk, utana felhivtam s bocsanatot kertem h nem kellett volna egybol vadoljam hanem SZEPEN megkerdezzem.
Ma nalam felejtodott a telefonja. Bevallom, kivancsi lettem az smsekre...s beleneztem(tudom nem szep de elvegre szakitas volt, es o is barmikor ha belenez, nincs titkolnivalom, gondoltm ez kolcsonos.)
Ezt kapta egy baratjatol:
"na meg deathgrippeltel egy csajt?"
a valasz "nope. ittam egy husitot es hazamentem."
Mikor SZEPEN rakerdeztem neten h szivem ezt elmagyaraznad? teljesen kikelt a kepebol s h h kepzelem h belenezek a telojaba s szegyeljem magam s nem hajlando magyarazkodni, mert kulon voltunk,de megint felreertem es nem tortent semmi. Es h neki elege van, megint h szakit...
Mit higyjek..mert o nem hajlano valaszt adni csak fenyeget h szakit. Es eleg durvanak hangzik nekem az sms ...EGY nap szakitas utan 2 ev utan en, szemelyesen, ugy erzem h nem kellene "valami csaj"-os smseket olvassak.
Ja es ha en bujok masnap agyba egy pasival mert a parom megvadolt es aznap szakitunk? hagyjuk..mert megneznem arra ti sracok h reagaltok mikor josztok masnap bekulni. sztem abszolut nem helyes egy nap szakitas utan..egy olyn kapcsolatban ahol kozt szinte vagy, haos jovorol is szo van, masnap agyba bujni vkivel.... na meg pont azert vontam kerdore h mert nem lattam reszerol sok oszinteseget.
ha szeretsz vki
* bocsi telorol irok.
ahol kozos jovore terveztek az ilyen aprosagokat h en h ne ertsem felre inkabb rakerdek...erre nem kell a masikat lehulyezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!