Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiborultam! Jogos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiborultam! Jogos?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy megyünk Balatonra nyaralni.2 pici gyerek(2,5 éves, 8 hónapos), meg mi a férjemmel.Erre a hétre számoltam 50 ezer forintot..évek óta nem voltunk sehol..most is a szállás SZÉP kártyával lesz fizetve.Most párom benyögte hogy kell neki 30 ezer forint valamire..ez lényegtelen egyébként.Én kiborultam, így csak 8 napra 20 ezer forintból kell gazdálkodnunk.Én már elterveztem, hogy semminek nem nézem az árát..gyerek is kap mindent amit akar..(fagyi, lángos) strandolunk..elvagyunk, vízibicikli meg hasonlók.

Most úgy érzem elmegyek 150 km-rel arrébb nyomorogni.. :-( Én próbálok minden pénzügyi dolgot vele megbeszélni, ellenben visszafelé ez csak úgy működik, hogy közli neki ez meg az kell..Én meg csak nyelem az ideget.

Már elegem van.

Szerintetek én vagyok a hülye?Vagy jogos hogy össze vagyok emiatt roskadva.

Ez a "ülj le vele beszélni" dolog ki van lőve..csak veszekedés lenne a vége.

Én nagyon szeretem őt, de ezek a dolgai egyszerűen kiakasztanak.

2013. aug. 9. 19:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azért várok még csak most mennem kell vacsorát gyártani.Párommal már beszéltem telefonon..mondtam hogy beszélnünk kell.Kész tények elé állítom, azt kezd vele amit akar!!Ha nem ad alább akkor én nem megyek nyaralni a kicsivel és kész..ő meg szerintem kiborul ha egyedül kell mennie a lánnyal...ennyi
2013. aug. 9. 19:40
 12/31 anonim ***** válasza:
47%

Ha a párodnak az edzőterem,meg a 30 ezer forintos fehérje fontosabb,mint hogy a felesége,és a gyermekei jól érezzék magukat,akkor menjen a francba!

De azért neked is gratulálok,hogy ilyen jól választottál magadnak párt!

Nem igaz,hogy az ilyen nemtörődöm,csak magukra gondoló pasik a kapcsolat elején a megtestesült tökéletes pasik voltak.....

2013. aug. 9. 19:47
 13/31 anonim ***** válasza:
81%

Ezek a pasik összebeszéltek, vagy mi?? :D

Ne, ne engedd neki! Nehogy már! Megterveztetek mindent, erre belebarmol! Fontosabb a gyúrás mint a családja...beszéld meg vele, ne duzzogj!

2013. aug. 9. 19:48
 14/31 anonim ***** válasza:
87%
Jogosan borultál ki. Tudja, hogy mennyit számoltál erre az egészre? Nem lehet, hogy nem az 50ezerből, hanem a tartalékotokból gondolta a 30ezret?
2013. aug. 9. 19:59
 15/31 anonim ***** válasza:
51%

A férjed nem normális.

Nem csak azért, mert a testépítés meg a hülye fehérjepora fontosabb neki a családjánál (ami nagyon durva), hanem mert ilyen sz*rokkal tömi magát a teljes értékű, egészséges étkezés helyett (akkor nem kellene fehérjepor...)

2013. aug. 9. 20:09
 16/31 anonim ***** válasza:
90%
Jogos a kiborulásod !!! Mi az a 20000.- ft nyaralásra egy családnak a Balatonon ?! Még ha csak ketten lennétek,már akkor is húzós lenne ... :/ Én simán megmutatnám neki a válaszokat ...kapjon már a fejéhez !!!!
2013. aug. 9. 20:30
 17/31 anonim ***** válasza:
73%
A teljes értékű, egészséges étkezésről itt inkább ne nyissatok vitát szerintem. Egyébként én is járok edzőterembe és én is fogyasztok fehérjét, (nő vagyok), de a 30 ezer Ft valami irreálisan magas ár... Nem tudom melyik márkát akarja venni, de a 4 kilós kiszerelések kezdődnek itt árban, ami olyan másfél-két havi adag, ha nem spórol vele. Így hónap végén vehetne jóval kisebb kiszerelést, amivel kihúzza a következő fizetésig... Nem értem, de én a helyedben így nem mennék el nyaralni, az biztos!
2013. aug. 9. 20:30
 18/31 anonim ***** válasza:
60%
Beszélgess erről vele, mert ez így nm igazán jó.Most csak a nyaralástól venné el a pénzt később meg a gyerekek ennivalója,ruhája helyett erre költi el a pénzt.
2013. aug. 9. 20:47
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Majd amúgy a nagy beszélgetés eredményét írd le légyszi :)
2013. aug. 9. 20:47
 20/31 anonim ***** válasza:
62%
Én elküldeném a francba ezt az önző majmot. Nem is kéne egy olyan pasi, aki ennyire nem ért meg engem. Egy bunkó és csak saját maga érdekli, senki és semmi más. A gyerekei elől is elköltené az utolsó filléreket fehérjére, mert a férfiak többsége ilyen csőlátású vakegér.
2013. aug. 9. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!