Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiborultam! Jogos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiborultam! Jogos?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy megyünk Balatonra nyaralni.2 pici gyerek(2,5 éves, 8 hónapos), meg mi a férjemmel.Erre a hétre számoltam 50 ezer forintot..évek óta nem voltunk sehol..most is a szállás SZÉP kártyával lesz fizetve.Most párom benyögte hogy kell neki 30 ezer forint valamire..ez lényegtelen egyébként.Én kiborultam, így csak 8 napra 20 ezer forintból kell gazdálkodnunk.Én már elterveztem, hogy semminek nem nézem az árát..gyerek is kap mindent amit akar..(fagyi, lángos) strandolunk..elvagyunk, vízibicikli meg hasonlók.

Most úgy érzem elmegyek 150 km-rel arrébb nyomorogni.. :-( Én próbálok minden pénzügyi dolgot vele megbeszélni, ellenben visszafelé ez csak úgy működik, hogy közli neki ez meg az kell..Én meg csak nyelem az ideget.

Már elegem van.

Szerintetek én vagyok a hülye?Vagy jogos hogy össze vagyok emiatt roskadva.

Ez a "ülj le vele beszélni" dolog ki van lőve..csak veszekedés lenne a vége.

Én nagyon szeretem őt, de ezek a dolgai egyszerűen kiakasztanak.

2013. aug. 9. 19:02
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
6%

Ki keresi a pénzt?Ő vagy te?Vagy csak GYES-t+CSP. kapsz?

Nem mindegy ám.

2013. aug. 9. 19:06
 2/31 anonim ***** válasza:
91%
Most erre mit lehet írni? Akkor ne add oda. Tekintse azt a pénzt már nem meglevőnek..
2013. aug. 9. 19:07
 3/31 A kérdező kommentje:
Természetesen ő..de én járok éjszaka takarítani, napközben meg ellátom a 2 gyereket.Minden nap meleg étel van az asztalon, és slussz poénként még a 2 gyerekem mellett vigyázok egy 2 éves kislányra is.Azt hiszem én is dolgozok annyit, hogy megérdemeljek dolgokat!!!
2013. aug. 9. 19:08
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Mire kell neki 30 ezer Ft így hirtelen? Ez igenis fontos! Mert ha elhalasztható a dolog, akkor nem ér rá később kifizetni?

Amúgy esetleg, ha mégis annyira fontos neki ez, akkor Készítsetek be egy hétre való ennivalót (tehát amiből mehet a szendvicsezés, esti szalonnasütés ha szeretitek vagy hasonló, és akkor marad fagyira, strandra szűkösen. Mondjuk én egy ilyen váratlan dolognál, amiről nem hajlandó beszélni a férjem, hanem veszekedés lenne, borítanám a bilit. Én akkor veszekednék. Elmondanám neki, hogy a családjától veszi el a pénzt.

Ezt persze csak akkor, ha mondjuk nem műtétre, vagy hasonló nagyon fontos dologra kell. Jó lenne ha leírnád, mert ennek alapján hogy válaszoljunk?

2013. aug. 9. 19:10
 5/31 A kérdező kommentje:
Jó teljesen igazad van..neki kell a pénz..csak neki.Le jár edzőterembe, ami 10ezer ft havonta, és most akar majdnem 30 ezerért fehérjét venni..tök felesleges..szó szerint kiborító.Csak hobbynak indult, de úgy látom most már fanatikusan úgy akar kinézni a testépítők.. :-( Tudnám minek??Én nem szeretem az izmos pasikat.. :-(
2013. aug. 9. 19:13
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti,hogy nem mennék el. 20 ezer forint 4 emberre?

Miért nem ér rá egy hét múlva megvenni a fehérjét?

2013. aug. 9. 19:18
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Úúúú. Ha valami halaszthatatlan, baromi fontos dologra kellett volna a pénz, akkor oké... de fehérje turmixra, 30 rongy, a nyaralás előtt és a gyerekek elől, ez így gázosan hangzik.
2013. aug. 9. 19:20
 8/31 A kérdező kommentje:

Én is gondolkodom hogy nem megyek.Egyébként hónap végén megyünk..vagy nem értem hogy abból nem lehet havi adagot venni??Miért kell egyből ennyi??

De köszönöm..már tiszta hisztis pi.csának érzem magam..de tényleg én csak a gyerekeinkre gondolok..elég itt Pesten nemet mondani a gyereknek dolgokra..én nem hiszem hogy a nyaralásunknak is erről kéne szólnia..

2013. aug. 9. 19:26
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Uhh. Jogos a haragod. De nem értelek, hogy nem akarsz vele beszélni. Akkor ez egyre csak rosszabb lesz. Állj a sarkadra, mert a gyerekei elől veszi el ezt a pénzt. 20 ezer Ft 8 napra kb semmi, akkor érzelme sincs elmenni :( Ne hagyd magad, főleg, hogy még éjszaka el is mész dolgozni (de ha csak gyesen lennél se lenne ehhez joga) .
2013. aug. 9. 19:27
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ha neki fontosabb a fehérje micsoda, mint a ket gyerek és a feleségével nyaralni ( 20000ezerbol mit csinaltok 4en???) akkor az mar baj.
2013. aug. 9. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!