Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiborultam! Jogos?
Az a helyzet, hogy megyünk Balatonra nyaralni.2 pici gyerek(2,5 éves, 8 hónapos), meg mi a férjemmel.Erre a hétre számoltam 50 ezer forintot..évek óta nem voltunk sehol..most is a szállás SZÉP kártyával lesz fizetve.Most párom benyögte hogy kell neki 30 ezer forint valamire..ez lényegtelen egyébként.Én kiborultam, így csak 8 napra 20 ezer forintból kell gazdálkodnunk.Én már elterveztem, hogy semminek nem nézem az árát..gyerek is kap mindent amit akar..(fagyi, lángos) strandolunk..elvagyunk, vízibicikli meg hasonlók.
Most úgy érzem elmegyek 150 km-rel arrébb nyomorogni.. :-( Én próbálok minden pénzügyi dolgot vele megbeszélni, ellenben visszafelé ez csak úgy működik, hogy közli neki ez meg az kell..Én meg csak nyelem az ideget.
Már elegem van.
Szerintetek én vagyok a hülye?Vagy jogos hogy össze vagyok emiatt roskadva.
Ez a "ülj le vele beszélni" dolog ki van lőve..csak veszekedés lenne a vége.
Én nagyon szeretem őt, de ezek a dolgai egyszerűen kiakasztanak.
Ki keresi a pénzt?Ő vagy te?Vagy csak GYES-t+CSP. kapsz?
Nem mindegy ám.
Mire kell neki 30 ezer Ft így hirtelen? Ez igenis fontos! Mert ha elhalasztható a dolog, akkor nem ér rá később kifizetni?
Amúgy esetleg, ha mégis annyira fontos neki ez, akkor Készítsetek be egy hétre való ennivalót (tehát amiből mehet a szendvicsezés, esti szalonnasütés ha szeretitek vagy hasonló, és akkor marad fagyira, strandra szűkösen. Mondjuk én egy ilyen váratlan dolognál, amiről nem hajlandó beszélni a férjem, hanem veszekedés lenne, borítanám a bilit. Én akkor veszekednék. Elmondanám neki, hogy a családjától veszi el a pénzt.
Ezt persze csak akkor, ha mondjuk nem műtétre, vagy hasonló nagyon fontos dologra kell. Jó lenne ha leírnád, mert ennek alapján hogy válaszoljunk?
Én tuti,hogy nem mennék el. 20 ezer forint 4 emberre?
Miért nem ér rá egy hét múlva megvenni a fehérjét?
Én is gondolkodom hogy nem megyek.Egyébként hónap végén megyünk..vagy nem értem hogy abból nem lehet havi adagot venni??Miért kell egyből ennyi??
De köszönöm..már tiszta hisztis pi.csának érzem magam..de tényleg én csak a gyerekeinkre gondolok..elég itt Pesten nemet mondani a gyereknek dolgokra..én nem hiszem hogy a nyaralásunknak is erről kéne szólnia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!