Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondanátok?
A párom szeretne feleségül venni, időt kértem a válaszadásra.
Az előzmények:
nem élünk együtt, rengeteget melózok, imádom a munkám, hál istennek elég jó életszínvonalat is biztosít nekem.
A párom is sokat dolgozik de munkaszeretet helyett mondjuk inkább úgy, hogy csak elvan a munkájával.
Így most nagyon jól megvagyunk, érdekes közös programjaink vannak, a szex több, mint kielégítő, őszintén élvezem a társaságát, és szeretem is nagyon.
Viszont ami a bökkenő, hogy nagyon különbözünk. Ő a tradicionális házasság híve, míg nekem ez egyáltalán nem jön be. Már ott kiéleződik a különbség, hogy nem is tudom elképzelni, hogy feladjam a lakásom, tehát neki kellene ideköltözni, ha velem akar élni. Nem akarom felvenni a nevét. Nem akarok háztartást vezetni, azon kívül, amit magamra egyébként is megcsinálok (takarítani nagyon szeretek, nyilván mosok is, de a konyhát elég nagy ívben kerülöm, inkább étteremben eszek). Nem akarok gyereket.
Ezzel szemben ő a fejébe vette, hogy hagyományos feleség leszek mellette.
Ha össze is házasodunk, én tuti nem engedek a dolgaimból, házimunkát csinálja ő is, főzni nem fogok, gyereket nem szülök.
Van ennek így egyáltalán értelme?
Szerintem nem igazán, szóval inkább hajlok arra, hogy nemet mondjak a házasságra, de azért kíváncsi vagyok, hogy mások hogy látják ezt.
Volt már két másik férfi az életemben, aki megkért, de ott egyértelmű volt a nem. Nem szerettem őket igazán.
Kérdező, hány éves vagy? Mert nem mindegy, hogy 20 amikor még rengeteget fogsz változni, vagy 30 aki már nagyon nehezen...
Ha összeházasodnátok, valamelyikőtöknek nagyon sokat kéne engednie, így az a fél biztosan szenvedne a kapcsolatban. Szerintem semmi értelme ennek a kapcsolatnak. Nem vagy feleség és anyatípus, inkább férfias jellem, de ez nem baj, ilyen is kell, nagy dolog hogy ismered magad.
Elég későn végeztem ma, látom sokan szántatok időt a kérdésemre.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt hiszem elég egyértelmű kívülállónak is, hogy mi miatt nem borultam a nyakába, és nem is igen fogok (képletesen persze). Megerősítettétek, amiben igazán szerintem nem is voltam bizonytalan. Csak most vele más, jobban szeretem,mint az eddigi kapcsolataimban szerettem bárkit.
Többen is kérdeztétek a koromat, 34 leszek hamarosan. És igen, emiatt gondolom én is, hogy ez már bőven nem hóbort részemről, és nem igen fog változni a véleményem.
Nem tudom mi lesz. Félek, hogy elveszítem, de nem hiszem, hogy van más megoldás. Nem kérném, hogy változzon értem, ő ilyen, így kell elfogadni. Azt sem akarom, hogy miattam ne teljesüljenek az álmai.
Köszönöm még egyszer, hogy időt szántatok rám. Minden jót nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!