Párom tesója és az ő párja nálunk akar aludni hétvégén de hoznák a 8 hónapos gyereküket is, a párja meg csak valamikor éjjel jönne egy buliból mit tegyek igent vagy nemet mondanátok?
A ti viszonyotoktol fugg.
Az biztos, hogy a sajat tesomat es a tesom parjat, sot a parom tesojaekeat is szivesen latnam.
Toltott mar itt az anyosom pusztan "kenyelembol" napot, hogy ne kelljen 2szer 200km-rol ideutaznia.
Kvazi idegen nem rokon gyerekre is vigyaztam mar orakat mert megkertek. Most hogy bolcsis, mentem is mar erte, mer egyik szulo sem tudott en meg raertem.
Nekem termeszetes, viszont ha neked ez ennyi gondolkodast jelent, akkor nem szivesen mesz bele. Ha bele is egyezel, akkor ne latszodjon a kelletlenseg rajtad.
Amugy kesobb elofordulhat hogy te kernel szivesseget a tesodektol, elvarand hogy segitsenek, amikor te nem szivesen teszed?
Ha nem esik nehezedre,akkor miért ne?
Kicsit rátok van ez zuhanva úgy érzem...remélem azért a család kiveszi a részét,neked nem lenne kötlességed sem főzni, sem szállást adni a párod tesójának családjának.
Azért tisztáznám, hogy a kaját is t kell fizesd és elkészítsd, mert ha igen, hát akkor kicsit tulzás!
És ez most derült ki, egyik napról a másikra?
Amúgy menjen a párod vagy te a bulizóért, akkor nem kell a babát ellátni.
Vagy kérjétek meg a srácot, hogy kivételesen ne igya magát részegre.
Amíg pedig otthon vagyok és van 3 felnőtt 1 babára, addig 1 babázik, a többi 2 főz. Felváltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!