Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom tesója és az ő párja...

Párom tesója és az ő párja nálunk akar aludni hétvégén de hoznák a 8 hónapos gyereküket is, a párja meg csak valamikor éjjel jönne egy buliból mit tegyek igent vagy nemet mondanátok?

Figyelt kérdés
Azért aludnának ott mert a gyerekre kéne vigyázni ameddig párom tesója elmegy éjjel a barátjáért,meg hát tőlünk közelebb van a buli helyszine is és másnap reggel meg megyünk a gyerek keresztelőjére majd vissza hozzánk mert az ebéd is nálunk lessz,igy még előző este föznöm is kell meg készülödni a másnapi ebédre és akkor még vendégeket is szállásoljak el?Ti mit tennétek?
2013. ápr. 5. 11:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem engedném.

Aludjon az egyik havernál, neki is jobb és nektek is.

2013. ápr. 5. 12:04
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem a párod a vigyáz a gyerekre? Párod testvéréék buliznak, párod vigyáz a gyerekre, te meg alszol. Miért kéne két felnőttnek figyelni a bébire, egy nem elég?
2013. ápr. 5. 12:05
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

3. Vagyok

Amuyg szerintem is jobb megoldas, ha te mesz a parod tesojaert vagy a parod megy a tesojaert (vagy o is megy a legenybucsura?)

Akkor a gyerekre az anyja vigyazna. H nincs gyakorlatod a gyerekekkel akor is jobb, meg azert NEM MINDEN 8 honapos turi jol, ha mindket szulo magarahagyja, megha rovid idore is.

A velemenyemet mar leirtam...

2013. ápr. 5. 12:20
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Én igent mondanék. Imádtam az unokaöcséimre vigyázni, míg a szülők pld. színházba mentek. Olyankor is nálunk aludtak, mivel ők nem Pesten élnek. Több meló, az igaz, de ha jó kapcsolatban vagytok, akkor megéri. Főleg úgy, ha jól olvastam, akkor a "sógorod" párja ott lesz veletek. Közösen babáztok és főzőcskéztek.
2013. ápr. 5. 12:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
aha, bonyolult. Az anyja maradjon csak a 8 hóssal, a barát meg jöjjön haza ahogy tud, valaki más menjen érte, meg gondolom a taxi is működik. Ha meg az ő gyerekét keresztelik másnap, akkor igenis jobb lenne, ha nem inná le magát.
2013. ápr. 5. 12:23
 16/20 zabmester ***** válasza:
100%

Fú, ezt azért nagyon durván megbonyolítottátok.

Szóval azért alszik nálatok a baba, mert arra a mittudomén, fél órára kéne rá vigyázni, amíg az anyuka elmegy a párjáért egy buli után? Nekem eléggé hihetetlen, hogy ezt egyszerűbben nem lehet megoldani.

Mondjuk úgy, hogy otthon alszik mindenki a saját helyén, és apuka hazamegy taxival.

Vagy ha már ilyen jófejek vagytok, akkor a te párod elmegy kocsival az apukáért és hazaviszi, és szintén mindenki alszik a saját helyén.

Az, hogy másnap keresztelő, az egy dolog, de gondolom amiatt nem kéne, hogy nálatok aludjanak, ha nem lenne ez a buli, akkor oda otthonról mennének.

2013. ápr. 5. 13:15
 17/20 zabmester ***** válasza:
100%

Sőt, most, hogy jobban megnézem, azért alszik nálatok KÉT FELNŐTT ÉS EGY BABA, mert éjjel az anyuka elmenne a párjáért kocsival?

Még mindig úgy látom, hogy sokkal egyszerűbb megoldások tárháza lenne erre:

- apuka taxival hazamegy

- nem az anyuka megy apukáért éjjel, hanem valaki más, akár ti, akár más, aki hajlandó erre

- apuka alszik valamelyik havernál, és reggel hazamegy

- te párod átmegy a tesójához (jól értem, hogy ő az anyuka?), és ott alszik, hogy legyen, aki a babával van, amíg anyuka elmegy kocsival apukáért (bár nekem már ez is nagyon nyakatekert lenne).

2013. ápr. 5. 13:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem azért még mindig idegesít, hogy elvárják, hogy ti adjatok szállást mindenkinek, rokonoknak is és te kell megfőzd az ebédet a keresztelőre!

Apuka meg keresztelő előtt fogja tacsrészegre vágni magát, büszke lesz majd a gyerek rá pár év műlva, biztos jól fog kinézni másnap. Jaj, hát ilyen fontos egy lerészegedés? Még ha legénybúcsúról is van szó! És emiatt van nektek egész hétvégén felforgatva az életetek. Csodás.

2013. ápr. 5. 13:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Jól értitek az anyuka a párom tesója aki menne a majd a kedves párjáért a buliba,sajnos a taxi nem megoldható mert vidék és olyan 80 km oda vissza az út tehát az nem kivitelezhető,mondjuk az hogy miért nem a párom megy a tesojához aludni az egy jó kérdés bár ahogy ismerem őket tuti ha ezt bemondanám az jönne le hogy nekem mindegy hogy hogy oldják meg csak nekem ne okozzanak gondot(ami mondjuk igaz is) de ezt nem mondhatom mert akkor az egész család ellenem lessz.Mondjuk ők azal idnokolják hogy ők jönnek hozzánk mert tőlünk közelebb van a buli egy 15-20km el!Az meg hogy miért nem tud a kedves apuka kocsival menni és anyit inni hogy reggel haza tudjon jönni?Ezt szerintem megin olyan kérdés amire nem lehetne normális választ kapni csak azt hogy hát ő reggelig nem józanodik ki illetve ugye az alkohol nem megy ki a véréből!DE ez már nekem is megfordult a fejemben,csak az a baj hogy ha egyszer ők ezt találták ki és én azt meremn mondani hogy nem akkor én leszek a rossz még akkor is ha lenne más sokkal egyszerübb megoldás is!
2013. ápr. 5. 13:43
 20/20 Missi_Key ***** válasza:
beszéld meg a pároddal h neked aludnod kéne...
2013. ápr. 6. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!