Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdem, életcél jómódú férfihoz hozzámenni?
Rengetegszer belefutottam itt olyan véleményekbe, hogy "jól kell házasodni", azaz a nők számára a kitörési lehetőség a gazdag férfi. Vágyként és tanácsként is nagyon tartja magát ez a nézet.
Az a verzió miért nem játszik, hogy a nő képezze magát és SAJÁT ERŐBŐL teremtse meg az anyagi jólétet?
Jaj hagyjál már, sz@rásig vagyunk ezzel a közhelyesített hülyeséggel.
A gazdag pasik az ókorban is népszerűek voltak, értsd pl egyszerre több feleséget/szeretőt tartottak, egyes helyeken még ma is így van. Érdekes, hogy akkor is sok nő akart gazdag férjet, a tervezett házasságokról nem is beszélve, ott meg a család akart gazdag férjet.
Akkor miért nem volt opció, hogy saját erőből képezzék magukat? Mert a nők alapból nem a jólét megteremtésére vannak behuzalozva, ha így lenne, akkor az evolúció nem állított volna apát a gyerek mellé, hanem csak a szaporodási időszakban jönne nehány pasi, azt annyi.
A 20. században jött egy pár hormonzavaros feminista. De ki mondta, hogy ők képviselhetik a női nemet? Senki. És tessék,lett egy feminista mozgalom, hiszen a férfiak által megteremtett jólétben bekövetkezett társadalmi változások jóvoltából már a nők ráértek sajnálni magukat.
Beléptek a munkaerőpiacra, ami mondanom sem kell nem tudja felvenni a mai napig sem a duplájára nőtt munkaerőkínálatot. Mikor meg rájönnek, hogy ez így mégsem megy, akkor szembesülnek a fenti állítással. Paradoxon.
Én támogatnám a nők munkaerőpiacról való kilépését. Alapból nem vagyok karrierista, bocs, de én nem kértem, hogy ne tartsanak el. Szívesen mosok főzök takarítok, de nem lehet. Szerintem a nő az nő ha tetszik ha nem, nőnek lenni pedig ne legyen már szégyen.
28/N
11. ez a hormonzavaros feminista kifejezés nagyon jó:D:D
Én is nagyon haragszom rájuk!
Te nem gondolkozol antifeminista mozgalomban?
Mert megalapíthatnánk!
uri szolga leszel.
van friss szaraz kenyér és viz és frissen fonott korbács ha engedetlenkednél.
"Tök egyszerű,maga a természet alakította ki.
Mi szülünk, a terhesség elég megterhelő,nehezebb így dolgozni,utána a gyerek 2 éves koráig teljesen a gyerek rabszolgái vagyunk,egyfolytában figyelni kell rá,mit vesz be,hová nyúl stb.
Ez így már 3 év,amíg igazából bölcsibe adhatjuk a gyereket és újra munkába tudunk állni.
Ki a fene tartson akkor minket el?Mert akkor nem tudunk dolgozni."
Egyrészt erre találták ki a TGYÁS, GYED juttatásokat, amik munkaviszony után járnak. A terhesség szerintem nem kizáró ok, hogy dolgozzon az ember, hacsak nem megterhelő fizikai munkát végez. De a jól kereső férfiak is jellemzően szellemi munkát végeznek - azt terhes nő is tudja (ha nem veszélyeztetett, az más tészta).
A gyerek 2 éves koráig ott vannak a fent említett juttatások. No meg jó esetben apja is van a gyereknek, aki szintén kiveheti a részét a gyereknevelésből. Vagy a férfiak dolga a gyerekekkel csak annyi, hogy megcsinálják?
Látom kérdező te most vagy férfi vagy,vagy pedig egy olyan nő,aki még nem szült.
A szervezetnek az első 3 hónap az állandó rosszullét miatt nagyon megterhelő,utána van egy könnyebb rosszullétek nélküli 3 hónap,a 6.hónap után pedig a terhesség előrehaladta és a súly miatt nagyon fáradékony az ember.
A nagy juttatásokkal pedig kitörölheted a segged.
A gyerekem tankönyve most 7.-be 24287.- volt.A nagy állami havi juttatás ennek a fele.
Mondjuk én egyedülálló anyaként egy gyerekkel jól megcsináltam az életem,de aki több gyereket akar,az jó,ha jómódú férfihoz megy feleségül,mert a nyomor nem túl jó.
Látom sok fogalmad a valós életről semmi sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!