Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fiuk, lanyok hany eves korban latjatok jonak a hazassagot? En 19 vagyok es 1 het mulva lesz az eskuvom. Varom a valszokat
"22! Fő az optimizmus! :DD"
A kérdező tuti optimista, máskülönben... Mindegy, az ő élete:)
Atya ég!Borzasztó a helyesírásod!
Előbb talán azzal kellene egy kicsit foglalkoznod!
Szerintem ez nem kor, hanem érettség és életfelfogás kérdése. Van, aki 19 évesen érettebben gondolkodik, mint más 29 évesen. Nem lehet általánosítani.
Én 23 és fél éves vagyok, úgy érzem, hogy most találtam meg a páromat, de még azért korainak érzem a házasságot. De mondjuk ha 2-3 éve jöttünk volna össze, akkor meg már lehet, hogy házas lennék. Ettől is függ.
Egyébként nagymamám 18 évesen házasodott. A barátomnak meg az édesanyja volt 19 éves, utána egyből jött a gyerek és azóta is együtt vannak már 25 éve, pedig sokszor nem volt könnyű nekik, de kitartottak mindig egymás mellett.
"Egyébként nagymamám 18 évesen házasodott. A barátomnak meg az édesanyja volt 19 éves, utána egyből jött a gyerek és azóta is együtt vannak már 25 éve, pedig sokszor nem volt könnyű nekik, de kitartottak mindig egymás mellett."
Erről beszéltem, nevetséges:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!