Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h sokan a gyereket merik vállalni, a házasságot meg nem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 17:37
1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy a házasságot nem akarják.
2/13 anonim válasza:
Nekem nem kell a papír. Szeretetteli kapcsolat, család igen, lagzi meg papír nem kell.
3/13 anonim válasza:
Vannak, akiknek nem fontos a házasság, vannak, akik jobban akarnak gyereket, mint párt sőt, vannak, akik csak gyereket akarnak, csak hát azt egyedül nem lehet.
Nem vagyunk egyformák, nekem pl. gyerek nem kéne az életben sem.
4/13 anonim válasza:
Nem, hogy nem merik vállalni, hanem nem akarják. A mai világban semmi jelentősége szerintem, nekem sem volt fontos soha. A férjem akarta viszont, ezért hozzámentem, mert imádom. De semmi faxni, két tanú meg a gyerekeink és kész. Nekem még így is sok volt :P
5/13 A kérdező kommentje:
Hát furcsa..
(nem én pontoztam le senkit)
2013. júl. 5. 21:04
6/13 anonim válasza:
ez nem merés kérdése számomra. inkább csak felesleges macera. a gyerek nagyon fontos célja az életemnek, de a házasságnak semmi értelmét nem látom. papír nélkül is teljes az életünk
7/13 anonim válasza:
De miért furcsa? Nem a párkapcsolat, együttélés ellen vannak az emberek, csak magát a papírt nem tartják sokra. Én voltam már házas, én vagyok a nő de nem én voltam oda a papírért.. hát nem garancialevél semmire!
8/13 A kérdező kommentje:
El lehet válni persze, de azért nekem jól esik, h a párom elvesz és nem az élettársa leszek, hanem a felesége.
2013. júl. 6. 21:32
9/13 anonim válasza:
Neked jól esik, mást meg nem érdekel... Mind mások vagyunk, nincs abban semmi furcsa, hogy mások a nézeteink, a céljaink...
10/13 anonim válasza:
Mert nem biztosak magukban, de azért szeretnének gyereket... Ismerek egy párt, akik minket szinte lenéztek, amikor összeházasodtunk. A nő mondta, hogy ő aztán nem lenne soha a párja felesége. Egyébként két kisgyerekük van és a nő 2 havonta hazapakol a szüleihez 1 hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!