Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan olyan idejétmúltnak a házasságot? Miért bántanak minket, amiért házasságot szeretnénk kötni?
A barátom megkérte a kezem...életem legeslegszebb napja volt. De a rokonság, sőt sok barátunk is úgy mér minket végig mint akiknek teljesen elment a józan eszük, mert össze akarunk házasodni. Eddig éltünk szabadon, minden tökéletes volt, a házasság majd tönkreteszi a kapcsolatunkat-ezt mondják. Én ennél nagyobb b@romságot szerintem még életemben nem hallottam. Szeretjük egymást nagyon, régóta, és együtt tudjuk csak elképzelni az életünket.
Miért nem lehet ezt elfogadni? Tényleg úgy tekintenek ránk mint aki nem teljesen százas:( Bántanak minket, nekem már nagyon rosszul esik.
Hogyan lehetne elfogadtatni?
(24 és 27 évesek vagyunk)
Sehogy. Ne foglakozz velük. Ti ezt szeretnétek kész.
Egyébként szerintem azért néznek rátok így...mert manapság nem akarnak házasodni , mint régen és több a válás mint a házasság.
De ez titeket ne zavarjon! MIndketten akarjátok akkor hajrá.:)Sok boldogságot!;)
A húgom fogalmazta meg a választ legjobban, évekkel ez előtt: csak az nem akar férjhez menni, akit nem akarnak elvenni.
Savanyú a szőlő. Ennyi.
Sok boldogságot!
Hehe, nálunk is ezt csinálták. :D És tudod, miért? Irigyek. A férjem 23, én 22 voltam, amikor összeházasodtunk, hát kaptunk hideget-meleget. Ennél csak az szólt nagyobbat, amikor 2 és fél év múlva bejelentettük, hogy jön a baba. :)) Hogy nem valósítottam meg önmagam, meg gyereknek minek gyerek. Akkor voltam 24...
A közvetlen család és a jó barátok hogyan reagálnak? Nekünk nagyon sokat segített, hogy mellettünk álltak, és együtt röhögtek velünk a károgókon.
A lényeg, hogy Ti boldogok vagytok, a többi tényleg ne érdekeljen. Nektek van igazatok.
Így van,12:42 jól mondja!
Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!