Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők gyermekei! Hogy csináljátok az eljegyzést, házasságot?
azt gondolom intelligencia kérdése, hogy a gyermekük érdekében félre tudják-e tenni a sérelmeket és a haragot.
hát, ha valakik, az én szüleim rémesen váltak el. több, mint 10 évig nem álltak szóba egymással, csak a gyűlölködés ment. de az esküvő előtt nemhogy félretették a haragot, összefogtak miattam!!! már nem szidták egymást a másik háta mögött és még egymás mellett is ültek, mint egy pár, aki nem ismerte őket, nem mondta volna meg, hogy elváltak!
mondjuk, egyikük sem kezdett a válás után új kapcsolatba. (az azért bonyolítaná a helyzetet, de mindneki jönne a párjával és kész)
ez a nap nem róluk, hanem rólad szól!!!! az istenért, értsék meg.
Köszönöm. Még nem tartok ott, csak a naaaagy esküvői álmaimban úgy szerepelt ez az egész, hogy eljegyzésre szervezünk egy nagy családi összejövetelt, ahol mindenki ott lesz, és meglepetésként bejelentjük az esküvőt. De ezt ugye nem lehet, mert a szüleimet milyen ürüggyel hívjam össze? Ráadásul mindkettőjüknek van párja.
Nekem ez, hogy "házról házra" járni, ez valahogy nem olyan "romantikus"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!