Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan olyan idejétmúltnak a házasságot? Miért bántanak minket, amiért házasságot szeretnénk kötni?
A barátom megkérte a kezem...életem legeslegszebb napja volt. De a rokonság, sőt sok barátunk is úgy mér minket végig mint akiknek teljesen elment a józan eszük, mert össze akarunk házasodni. Eddig éltünk szabadon, minden tökéletes volt, a házasság majd tönkreteszi a kapcsolatunkat-ezt mondják. Én ennél nagyobb b@romságot szerintem még életemben nem hallottam. Szeretjük egymást nagyon, régóta, és együtt tudjuk csak elképzelni az életünket.
Miért nem lehet ezt elfogadni? Tényleg úgy tekintenek ránk mint aki nem teljesen százas:( Bántanak minket, nekem már nagyon rosszul esik.
Hogyan lehetne elfogadtatni?
(24 és 27 évesek vagyunk)
Szard már le! Kit érdekel,hogy mit mondanak? Meg minek akarod velük elfogadtatni,attól neked jobb lesz? Ha ti szeretnétek összeházasodni,akkor rajta,a többiek meg csak ne aggódjanak azon,hogy ha összeházasodtok akkor majd tönkre megy a kapcsolatotok,foglalkozzanak a saját dolgukkal.Nem szeretem az olyan embereket,akik mindig a más dolgával foglalkoznak,pedig nekik is lenne mit sepregetni a saját portájukon!
25/N
Örülj neki, hogy találtál egy férfit, aki hajlandó házasodni a többivel meg nem kell foglalkozni.
27 évesen a férfiak semmit nem akarnak, csak a mamájuk kosztján élni és feküdni otthon.
mert a b@rmok csak a statisztikát bújják, azon nem merengenek el, hogy az élettársi kapcsolatoknak MÉG NAGYOBB hányada megy tönkre. Csak ugye mivel azok nincsenek az esetek 90%-ában nyilvántartva, ezért arról nincs statisztika. A mai modern hülye ember, akinek áltudományos hozzáállása van és szajkózza a médiában megjelenő, féligaz statisztikákat.
ne hallgass rájuk! én a saját esküvömőn, ami 1 hete volt, még azt is megtiltottam, hogy úgy gratuláljanak a vőlegénynek, ahogy sok "jópofa" férfi szokott: "őszinte részvétem" "rabságra ítélted magad".
Sok boldogságot :)
gratulálok.
nekem már megkérte a párom a kezemet, de nemet mondtam, mert nem szeretném elrontani a kapcsolatunkat egy házassággal :D
az idősebbek azért irigyek a fiatalabbakra, akik minden szép előtt állnak
a fiatalok meg azért, mert hogy ők nem állnak előtte
aki meg azért nem házasodik, mert azt hiszi ezzel elrontaná a kapcsolatát, ott egyszerűen nem merik felvállalni egymást, hogy örökké együtt. megtartják a bizonytalanságot, hogy bármikor leléphessenek, ami lehet jobban összeköti őket.
ez egy döntés a másik mellett és annak kijelentése hivatalosan. nagyon szép dolog felvállalni a másikat csupán szeretetből!
Ne törödj velük sajnos vannak ilyen emberek.
most csak foglalkozztok magatokkal és örüljetek egymásnak.
Jó látni hogy vannak felelősség teljes fiatalok.
Ha meg már 30 lennél azt mondanák hogy már kéne lennie egy 4-5 éves gyereknek, vagy miért nem vagy házas ez a 22-es csapdája.
Sok boldogságot
Milyen igaz! Mindig bele tudnak kötni az emberbe. Ha normális időben házasodsz, mint te is, azt mondják, foglalkozhatnál inkább a karriereddel, vagy gondolkozhatnál másoddiplomán. Ha 22 évesen házasodsz, még túl korai. Ha harminc évesen már túl késő. Ha 25 évesen szülsz gyereket, nem volt időd idegenekkel lefeküdni, meg bulizni (ez a rosszmájú megjegyzés a legrosszabb mind közül--- miért akarnék én egy-két férfinél többet szeretni, ha megtaláltam az igazit, és mért vagyok benne, ha azt gondolom egy nőnek nem illik részegnek lennie??)
Nem kell foglalkozni, csak a nagyon szűk családod véleményével. Az emberek sokszor rosszindulatúak, de főleg irigyek. Ne hallgass rájuk, az én véleményem az, hogy a lehető legjobb korban vagytok, gyönyörű időben, és nagyon-nagyon boldogok lesztek, ha figyeltek egymásra, sokat beszélgettek, és igyekszel finoman megfőzni a kedvenc ételeit! :) A hálószoba melegségéről nem is beszélve! :) Minden jót kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!