Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fiuk, lanyok hany eves korban latjatok jonak a hazassagot? En 19 vagyok es 1 het mulva lesz az eskuvom. Varom a valszokat
Hát... én abban sem vagyok biztos, hogy meg akarok egyszer házasodni.
De ha mondanom kell egy kort, akkor olyan 25-30 évesen.
18/L
"6ez az oldal is tele van elvált, meggyötört nőkkel."
-ez az oldal igen, mindjárt itt vannak és kezdik károgni a szerelmes menyasszonynak, hogy nenene. De ez nem egy mértékadó mintavétel, nincs ennyi megkeseredett elvált, megcsalt ember, de a hűséges, jó kis családok csendben vannak.
Nem lesz hosszú házasság, de te tudod, a te életed.
Én 30 alatt semmiképp, de inkább 35 felett.
"igaz ez hogy ha huseges vagy akor minden rendbe van egy orok eletre"
Dehogy igaz !! A párkapcsolat két emberen múlik, meg még sok ezer külső tényezőn.
Gratulálok! Sok sikert!
Én azt gondolom, ha valaki megtalálta az igazit azt úgyis tudja, nem számít mennyi idős! szerintem minél idősebb valaki, annál kevésbé kompromisszum képes. Lennék a helyedben :)
25 éves szingli lány
Nagybátyám is 19 volt, amikor elvette 4 évvel idősebb barátnőjét alig 1 év ismeretség után! 3 gyerekük született és még több mint 30 év után is boldog házasok!
Szóval szerintem nem baj, ha ilyen fiatal vagy! Csak azt tudom mondani: sok boldogságot kívánok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!