Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás a cigaretta miatt? Állítsam választás elé vagy
annak sem lenne értelme?
Figyelt kérdés
Amikor megismerkedtünk, a férjem nem cigarettázott. Mivel tudta, hogy nálam dohányos ember szóba sem jöhet, azt is eltitkolta, hogy valaha cigizett volna. 2 éve viszont visszaszokott, akkor vallotta be, hogy a megismerkedésünk előtt fél évvel tett le a cigit, addig napi 1 dobozzal szívott. Most napi 1,5-2 dobozzal szív és kerülöm ha lehet. Szeretni szeretem, de ha a közelemben van, hányingerem lesz. Hiába mos kezet és fogat minden szál után, a bőréből párolgó bűzt nem tudja megszüntetni. Félek, hogy emiatt megy tönkre a házasságunk. Ezt már így elmondtam neki is, azt mondta, majd többet tusol, mos fogat, de a cigi már nagyon hiányzott neki, nem szeretné letenni.
Nem a cigarettázás miatt rúgták ki, hanem mert a munkáját nem látta el megfelelően, az ügyfelek sem reagáltak túl jól a "megjelenésére". Volt, aki be sem engedte a lakásába és inkább mást hívott, ez pedig túl sok kiesést jelentett a cégnek (ingatlanos). Olyan ügyfél is volt aki rendőrt hívott rá, mert azt hitte csak valami szélhámos csöves...
2013. dec. 13. 08:06
32/46 anonim válasza:
A cigaretta normál esetben nem lenne probléma. De nálatok úgy néz ki olyan méreteket ölt, hogy az egész családot zavarja, őt pedig csak épphogy. Azt gondolom neki kéne változtatni, hiszen a cigi ami a nemnormális dolog, nem a ti nemtetszésetek. Attól függetlenül a válással még várj, tényleg jó lenne a tudtára adni hogy te ezt nem bírod és boldog szeretnél lenni vele de így nem tudsz. Ha valakinek a szenvedélye fontosabb mint a családja, akkor az nem érdemli meg őket.
2013. dec. 13. 08:42
33/46 anonim válasza:
Szerintem először csak éljetek külön és ha akkor sem kap észbe és nem szokik le akkor válj el tőle. Van már közös gyermeketek? Nálam is kizáró ok a dohányzás és a válásom után 4 évig kerestem egy normális nőt aki nem dohányzik, de megérte mert meglett és most az életem egy álom :D Nem szabad feladni, ha nem vagy boldog tovább kell lépni és menni kell. A sok hülyének meg üzenem, hogy persze kell egy kapcsolatban kompromisszum is de ez a szint már nem az...
2013. dec. 13. 09:27
34/46 anonim válasza:
Választás elé nem csak őt állítanád egy szakítással hanem magadat is.
Próbálj kompromisszumos megoldást keresni, ő redukálja le a cigarettázást egy elviselhető szintre, amivel téged már nem bánt annyira. Kérdezd meg, hogy neked van e olyan szokásod, ami őt zavarja, közösen is dolgozhattok a kapcsolat javulásán
2013. dec. 13. 11:04
35/46 anonim válasza:
"mert a munkáját nem látta el megfelelően, az ügyfelek sem reagáltak túl jól a "megjelenésére". Volt, aki be sem engedte a lakásába és inkább mást hívott, ez pedig túl sok kiesést jelentett a cégnek (ingatlanos). Olyan ügyfél is volt aki rendőrt hívott rá, mert azt hitte csak valami szélhámos csöves..."
Szerintem ennek semmi köze a cigarettához. Attól, hogy valaki cigizik, még a munkáját ellátja, nem néz ki úgy, mint egy hajléktalan, hogy rendőrt hívnak rá...stb. A cigizés itt a kisebbik gond azt hiszem :o
2013. dec. 13. 13:51
36/46 anonim válasza:
Azért szerintem a cigi mindenhogy probléma, pluszkiadás mindenféleképp, nem csodálom, hogy nem tetszik. Én ugyanezt csináltam a barátommal, választás elé állítottam. Persze, nem várom el tőle hogy minden egyből menjen.. de mondjuk ő azért napi 1 dobozzal nem szívott.. bár így is sok volt neki, mert asztmás. Hát igen, megannyiszor elmondtam, hogy nagy hülye, és majd megszívja, be is jött, 18 évesen a padlón volt a fizikai ereje, úgyhogy neki megjött az esze, és most már max akkor esik vissza 1-2 szállal pár hetente ha nagyon felidegesítik (bár ezt se szívlelem és szép veszekedések vannak miatta de ezekért nem hagyom ott nyilván) Bízom benne, hogy eljön az idő, amikor egyáltalán nem fog kelleni neki, ha idősebb lesz. Meg neki sincs kedve egy ezrest kidobni rá, és akkor még olcsónak mondható... szóval ez a napi 1,5-2 doboz tetemes anyagi összeg egy hónapban. Én ilyen szinten biztos választás elé állítanám, de tény, hogyha nem szeretné letenni, ne álmodozz. Ki tudja, lehet hogy ha tényleg otthagyod, megjön az esze. Fene tudja.
2013. dec. 13. 13:56
37/46 anonim válasza:
Tök szuper, most már nem csak elviselheted a bűzét, hanem finanszíroznod is neked kell mert nem kap pénzt. Mondjuk itt az alkalom, hogy leszoktasd, nem adsz neki pénzt, és akkor nem tud venni :) csak majd a hisztiket nem tudom hogy fogod kibírni. viszont ha hisztizik, legalább lesz indok haza küldeni anyós pajtáshoz, amíg megjavul.
A cigi nálam is válóok. Büdös is, drága is, kész. Ha valakiben nincs annyi önkontroll, hogy 1-2 szálnál ne szívjon többet maximum, akkor azzal nincs közös utunk. Nem tudok felnézni rá.
2013. dec. 13. 14:25
38/46 anonim válasza:
Szóval az ügyfelei rendőrt hívtak rá, mert úgy néz ki, mint egy csövi? Ki ne találd, hogy ez a cigi miatt van, behalok... xD Meg megsárgult az ujja, ne már, ahhoz min.5 év kellene... érdekes, az én párom is dohányzik, mégsem kelti egy csöves benyomását, sőt... ja, és neki biztos valami spéci tusfürdője van, mert zuhany után nem érzem a cigiszagot. Egy kiadós zuhany még a Domestos-szagot is eltünteti a kezemről, ami azért valljuk be, jóval erősebb, mint a cigiszag. Meg a kollegák kirekesztése "büdösbogár"-bögrével, ne már... még ha csupa nemsohányos között dolgozna, akkor is nehezen hinném ezt el, vagy ha mégis, az nem a dohányzás miatt van, hanem mondjuk alapjáraton büdös és igénytelen, lásd csövinek nézték... Az van, hogy baromira rájátszol és túldramatizálod ezt az egész dohányzás dolgot, holott sokkal nagyobb problémáid vannak a házasságodban, érdemes lenne inkább azokkal foglalkoznod.
2013. dec. 13. 14:27
39/46 anonim válasza:
Szerintem nagy hülyeség lenne csak a cigi miatt válni. Lehet korlátozni is a dohányzást, én például csak napi pár szálat szívok egy doboz helyett és tök jól elvagyok. És vannak jó illatú cigik is. Kompromisszum kell ide. Neki is joga van azt csinálni, amit szeret, de neked is jogod van a friss levegőhöz.
2013. dec. 13. 14:52
40/46 anonim válasza:
"Nálam szóba se jöhet cigis csaj. A párom egyből megérezné a ruhámon. :D"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!