Szüleidnek, testvéreidnek mennyi beleszólása volt, hogy milyen párt válassz magad mellé, milyen személyiségű, külső és belső tulajdonságokkal rendelkező embert?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 18:22
1/21 anonim válasza:
Semennyi. Miért lett volna beleszólásuk?
2/21 anonim válasza:
Normális esetben semmi beleszólása nincs senkinek.
4/21 anonim válasza:
A páromat magamnak választom, az én döntésem, másnak semmi beleszólása.
6/21 anonim válasza:
Semmi, én sem szóltam bele, hogy ők kit válasszanak. Nem nekik kell együtt élni az illetővel, miért mondták volna meg, hogy én kivel éljek, kivel osszam meg az ágyam?
7/21 anonim válasza:
Semennyi. Soha nem hagytam, hogy bármiben befolyásoljanak, sem ők, sem mások.
8/21 anonim válasza:
Semennyi! Én sem szóltam bele, hogy kit válasszanak!
Nálunk nem is tudták, hogy randizgatok a már vőlegényemmel, egyszer említettem nekik, kb.4 hónap után, hogy bemutatom őt majd nekik és ennyi.
9/21 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést!!
A középkorban él a családod??
Semmilyen beleszólásuk nincs ezekbe a dolgokba!
10/21 anonim válasza:
Megint ez a fene nagy öntudat mindenki részéről. Ha azt szeretnéd hogy az új társad a család része legyen, akkor nyilván számít az ő véleményük is. Persze ha összejöttök és megszakítotok minden kapcsolatot a családdal akkor ez nem gond. Viszont a megszámlálhatatlan mennyiségű "utálom az anyóst/apóst" kérdés nem ezt a forgatókönyvet valószínűsíti. A családod van ott ha elvakít a rózsaszín, köd, csak ők tudnak objektíven ítélkezni ha látják hogy rossz vége lesz a dolognak. Természetesen itt nem piti dolgokról van szó: te szeretnéd pl. hogy a lányod egy erőszakos börtönviselt emberrel jöjjön össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!