Fordítsunk meg egy előző kérdést: mit szeretsz magadban? Külső és belső tulajdonságok egyaránt!
Óó ez jó :)
Szeretem külsőleg a hajamat, az arcomat, és főleg hogy a melleim még mindig szépek, gyerek után is :) Ez persze mind szerencse kérdése, de ettől még örülök neki.
Belsőleg szeretem magamban azt, hogy toleráns vagyok másokkal, meg hogy sok dolog érdekel.
Szeretem hogy vékony vagyok, szépek a körmeim, hófehér a bőröm, kicsi a mellem.
Belső tulajdonságom nem sok jó van, talán csak az hogy kedves vagyok másokkal és toleráns. Bár ezek sem mindig jók.
25/L
külső: szemeimet
belső: nyugodt, humoros
Külső: semmit :D
Belső: jó a humorom, kedves vagyok, megértő, őszinte:)
20/L
külső: testalkat - magas, vékony; szemem színe (kékeszöld)
belső: türelmes, művelt, intelligens, sőt amikor jó a hangulatom akkor humoros és kedves vagyok.
25F
Külső: az alakomat, a hajamat, a melleimet, a kezeimet.
Belső: azt, hogy egyéniség vagyok, aki megismer, az teljesen a hatásom alá kerül.: D Jó még továbbá az, hogy kreatív vagyok és vezető típus, könnyen döntök és általában helyesen, talpraesett vagyok.
Külső: szem, száj, vékony testalkat(csak ezek a hatalmas mellek)
Belső: humoros(bár sokan nem értik) általában jókedvű, segítőkész bár néha csak szabotálom mások munkáját, van amikor kedves is vagyok. Húúú ez nem túl sok...
külső:szép a szemem és a szám
belső:kedves vagyok és megértő,érdeklődő,udvarias
24/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!