Melyek azok a belső tulajdonságok amiket utálsz 1 emberben?
Figyelt kérdés
én:
-utálatosság
-képmutatóság(ezt különösen)
-prűdség
2011. aug. 13. 14:49
2/9 napietus válasza:
én bármit el tudok viselni, ami emberi, két kivétel van: a kuturálatlanság (bunkóság) és az ostobaság.
3/9 anonim válasza:
Amit a legjobban utálok az a gerinctelenség! Ez mindent visz. Utána szorosan jön a rosszindulat, szűklátókörűség, korlátoltság...
6/9 A kérdező kommentje:
tényleg,hogy az okoskodás is milyen irritáló tud lenni:D
meg a bunkóság is ,ezeket hozzáadom a listámhoz:)
2011. aug. 13. 15:42
7/9 anonim válasza:
fura, de én valamit az egyik embernél jobban elviselek, mint a másiknál xD
nem is tudom... embere válogatja, de a bunkóságot és kulturálatlanságot nagyon tudom utálni
8/9 anonim válasza:
Hűtlenség, hazudozás, kétszínűség, ostobaság.
9/9 anonim válasza:
Az irigységet, de azt a fajtát, amikor tehetne ő is annak az érdekében, hogy ő is elérje azt, de nem teszi. Ebből szokott kialakulni mások lenézése, aztán a rosszindulat, majd a bunkózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!