Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fordítsunk meg egy előző...

Fordítsunk meg egy előző kérdést: mit szeretsz magadban? Külső és belső tulajdonságok egyaránt!

Figyelt kérdés
Kort, nemet is írjatok! :)
2010. márc. 20. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Külsőre a vékony csuklómat, és mást semmit, belsőre a hűségemet, nagy fantáziámat, és hogy azt hazudok, amit csak akarok, mert nem bukom le.
2010. márc. 20. 22:10
 12/14 anonim ***** válasza:

külsőre az alakomat és az arcomat. belső: azt, hogy van eszem, hogy kitartó vagyok, szorgalmas, és hogy empatikus vagyok az emberekhez. meg az istenadta vezetői készséget, azt sokért nem adnám :) ezen kívül a nőiességet, amit néha azért nehéz megőrízni a mai világban. a lojalitást, alkalmazkodókészséget. más most nem jut eszembe :)

28/N

2010. márc. 20. 22:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Külső:szép a hajam,mellem,testalkatomnak megfelelően öltözöm.

Belső:nagyokat lehet velem nevetni,jó hallgatóság vagyok.Most ennyi jutott hirtelen eszembe.26/N

2010. márc. 20. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:
belsőleg hogy mindig pozitívan fogok fel mindent,és hogy mindig mosolygok /optimista/,külsőleg a mosolyomat és nem vagyok se vékony se duci,azt hiszem ennyi hihi
2010. márc. 20. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!