Szüleidnek, testvéreidnek mennyi beleszólása volt, hogy milyen párt válassz magad mellé, milyen személyiségű, külső és belső tulajdonságokkal rendelkező embert?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 18:22
11/21 anonim válasza:
Így konkrétan nem szóltak bele sosem,de azért olyan szinten számít a véleményük,hogy azért az sz@r érzés lenne,ha utálnák a választottamat.
22L
12/21 anonim válasza:
nekem apám csak annyit mondott, hogy ne válasszak cigányt. :D
14/21 anonim válasza:
véleményük lehetett, beleszólásuk nem.
szerencséje anyámnak elég szimpi életem párja, szóval nem tett rá megjegyzéseket, sőt örült, mert szerinte is rendes ember az uram :)
volt olyan fiúm korábban, akiről anyámnak nem volt pozitív véleménye. később rájöttem, h nem ok nélkül. időben kiadtam a fiatalember útját :)
15/21 A kérdező kommentje:
Koreában például kell anyuka és apuka beleegyezése!
2013. júl. 12. 18:20
16/21 A kérdező kommentje:
Koreában az esküvő két család egyesülését jelenti. Két család összeolvad, de ez nem történhet meg még mielőtt a két család nem találkozott és nem fogadta el egymást.
2013. júl. 12. 18:21
17/21 A kérdező kommentje:
Ha a szülők azt mondják, hogy nem egyeznek bele a házasságba, akkor ennyi volt. Eljegyzés felbontva és mindenki élheti tovább az életét.
2013. júl. 12. 18:22
18/21 A kérdező kommentje:
Esküvői ceremónia: 50% vőlegény családja – 50% menyasszony családja
Mézeshetek: 50% – 50%
Lakás / ház vétele vagy bérlése – otthon bebiztosítása: 100% vőlegény családja
Lakás / ház berendezése, és felszerelése: 100% menyasszony családja
2013. júl. 12. 18:26
20/21 A kérdező kommentje:
Eleve az a modell is, hogy a nők kései 20 és akár 30 után is a családjukkal élnek. Ennek ára van: követni kell a szüleik vezetését. Ezt azért is fontos tudni, mert az embert nem érheti meglepetés ha a 25 éves barátnője bejelenti, hogy neki este 10-re már otthon kell lennie. :) Upsz!
2013. júl. 12. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!