Ti hogy mondtátok el a szüleiteknek, hogy dohányoztok?
Én csak anyám elé álltam és megmondtam neki, hogy jól esik és elnyugtat(akkor picit depis voltam, nehéz időszakom volt) 14 éves voltam. Először nem örült neki, de engedte most már el fogadta. Apám meg nagyon engedékeny ilyen téren (amit azért igyekszek nem kihasználni és igazából örülnék ha picit szigorúbb is lenne) ő is megengedte, bár a mai napig rágja a fülem miatta.
Ilyen téren szerencsés vagyok, bár utálok már cigizni, csak nehéz leszokni..
16/L
Én először annyit mondtam anyámnak, hogy hétvégente, buliban koldulok egy-egy szálat barátnőmtől. Ami igaz is volt, csak egy évvel korábban :)
Aztán rendezgettünk otthon is bulikat, és akkor már ő engedte. Először csak egy-egy szálat szívtam előtte, aztán már megszokta, és egyre többet. Ma már közösen vesszük a cigit (vagyis a dohányt meg a hüvelyt) :)
Apám nem tudja (de nem hiszem hogy bármi köze lenne hozzá, csak 6 éve ismerem). Anyukámnak meg a nagymamám mondta el valószínűleg (vele éltem), ő pedig rákérdezett hogy amikor xy-al megyek sétálni akkor cigizünk-e? Megmondtam hogy igen. Ennek már sok-sok éve, de még mindig nem hagy békén a leszokással.
A húgomnak nem kellett elmondania anyukánknak, egyszer talált a zsebében egy doboz cigit. Akkor letagadta, anyukánk el is hitte, aztán hallott egy olyan beszélgetést hogy hol tudják megvenni a cigijüket az osztálytársaival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!