Felnőtt férfiak, nők, beszámoltok a szüleiteknek az anyagi dolgaitokról?
Tudják mennyit kerestek,mibe került egy naralás,mennyit sproltok,stb?
Vagy hogy hogy működik a kassza a párotokkal?
10 éve élünk házasságban, közös kasszán, egy kisfiúval.
Saját tehermentes lakásunk van, amihez mindkét szülőtől kaptunk induló tőkét + vettünk fel hitelt.
A napi anyagi dolgokat nem beszéljük meg a szüleinkkel,de a nagyobb horderejűeket igen. Persze ezt is inkább úgy, hogy beszélgetünk róla, most nemrég pl. festettünk, erről is beszélgettünk, de fizetni mi magunk fizettünk, ügyintéztünk stb.
A szüleink egyébként szülinap, Karácsony stb. előtt mindig megkérdezik, mire lenne szükségünk, és akkor azt kapunk (vagy vásárlási utalványt), ilyen módon tudják, hogy kb. hogy állunk, de pl. a fizetésünkről, megtakarításról nem beszélünk.
Mi nem vagyunk jóban, azt se tudják, hol dolgozom. Mondjuk megvan a dolognak az az előzménye, hogy anyám egy ideig rendszeresen lehúzott pénzzel, amit én egyetem mellett dolgozva kerestem, miközben ő munkanélküliként ült otthon és esze ágában nem volt munkát keresni.
Így legalább most rákényszerült, hogy elmenjen dolgozni :)
Szia,
Nem számolok be róla, szüleim tudják, hogy nagyjából mennyit keresek. Elmesélem ha veszek valami nagyobb dolgot (most pl bútort), de számszerűleg nem beszélünk róla.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!