Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik típusú nőt választanátok feleségnek?
Ha lenne egy nő, aki nagyon jó az ágyban, mindenben benne van, amit szeretnétek, emellett jófej, kedves, odaadó, de trehány, rendetlen, csak óriási kupiban áll neki takarítani, a lakást nem díszíti, alig foglalkozik vele, és lenne egy másik nő, aki az ágyban visszafogott, nem frigid, de sokmindent élből elutasít, viselkedésében is visszahúzódó, kis szűzies szende, viszont nagyon szép rendet tart a lakásában, csinosítja, rendezgeti, igazi házitündér. Melyiket választjátok?
A kérdés elméleti, nem nekem kell választanom. :)
"a lakást nem díszíti, "
Szerinted egyetlen egy férfinak is számít, hogy csicsázza a lakást?
Feleségnek a 2. szeretőnek az 1. mi? :D
A kérdés az is lehetne, hogy párválasztásnál mennyire dominál nálatok az, hogy a hölgy mennyire jó háziasszony?
Nő vagyok. Szerintem a 2.-at az választja, aki pótanyát akar.
Aki valaha felnőtt, önállóvá vált és nem a mamahotelből akar átmenet nélkül átköltözni a másik, fiatalabb "mamához", hanem önellátó (magára mos, főz, díszít évek vagy akár évtizedek óta), annak sosem lesz szempont, hogy a nő hogyan gondoskodna róla, hiszen gondoskodik ő magáról.
Aki a 2.-t választja, sosem lesz kielégült lelkileg, érzelmileg férfiként és előbb-utóbb barátnőt fog keresni (titkosat!!!), aki mellett a feleségét megtartja pótmamának, ellátónak.
Az ilyen férfi könnyen felismerhető, és nekem nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!