Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válás a cigaretta miatt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás a cigaretta miatt? Állítsam választás elé vagy annak sem lenne értelme?

Figyelt kérdés
Amikor megismerkedtünk, a férjem nem cigarettázott. Mivel tudta, hogy nálam dohányos ember szóba sem jöhet, azt is eltitkolta, hogy valaha cigizett volna. 2 éve viszont visszaszokott, akkor vallotta be, hogy a megismerkedésünk előtt fél évvel tett le a cigit, addig napi 1 dobozzal szívott. Most napi 1,5-2 dobozzal szív és kerülöm ha lehet. Szeretni szeretem, de ha a közelemben van, hányingerem lesz. Hiába mos kezet és fogat minden szál után, a bőréből párolgó bűzt nem tudja megszüntetni. Félek, hogy emiatt megy tönkre a házasságunk. Ezt már így elmondtam neki is, azt mondta, majd többet tusol, mos fogat, de a cigi már nagyon hiányzott neki, nem szeretné letenni.
2013. júl. 24. 07:45
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Nem, nem az itteni válaszokon múlik, hogy mit teszek, de reggel, mikor elmondta, hogy ma milyen munkái lesznek én semmi másra nem tudtam figyelni, csak arra, hogy elkerüljem a leheletét, mert 4 cigi után olyan volt, mintha egy hamutartót szagolgatnék közelről, pedig mosott fogat.

Nem csak az én fóbiám. Tréfásan már a főnöke is megmondta neki, hogy szerencse, hogy csak keveset van az irodában, mert egyébként veszélyességi pótlékot kellene miatta fizetni a kollégáknak. Kapott már bennt "büdösbogár" feliratú bögrét, megkapta a hónap "szagembere" díjat ezek sem érdeklik, jó poénnak tartja. Attól is félek, hogy a munkáját is elveszíti előbb-utóbb.

2013. júl. 24. 12:55
 22/46 anonim ***** válasza:
84%
Nem olyan egyszerű leszokni, nem mindenki képes rá, ezt bevallhatjuk. Nem tudnád megbeszélni a férjeddel, hogy kössön magával kompromisszumot és szívjon kevesebbet? Én egyszer letettem hosszabb időre, előtte én is erős dohányos voltam, de belebuktam. Így megegyeztem magammal, hogy cigizni fogok, de csak keveset és gyengét, hogy ne menjen el rá az összes pénzem és ne bűzölögjek állandóan. Így megmarad a kecske és a káposzta is, szerintem ez jó megoldás. Én már 1 éve tartom a napi 6 szálat napi 1 doboz helyett és teljesen jó, mindenre marad pénzem, mert alig költök cigire.
2013. júl. 24. 13:09
 23/46 anonim ***** válasza:
Talán valami igényesebb cigit kéne szIvnia, én dohányzom és sokan meglepődtek, mikor a kezembe látták, hogy nem is tudták. Nem vagyok büdös. Ott valami nem stimmel, ha ennyire érezni.
2013. júl. 24. 13:11
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen sok válaszoló nem tud különbséget tenni aközött, hogy AMIKOR összejön két ember, akkor MÁR dohányzik valamelyik - ebben az esetben ha így ismerte meg és akkor nem volt baja ezzel, úgy nem jogos, ha le akarja szoktatni, VAGY pedig eleve úgy kezdenek, (mint itt a kérdezö) hogy eleve megmondta, hogy nem tudja elviselni, ha valaki dohányzik és a másik ennek ellenére RÁSZOKIK.

Már ennek alapján is NEM a kérdezövel, hanem a férjével van alapvetö baj, mert becsapta a feleségét, és most sem hajlandó betartani azt, amiben elöre megegyeztek.

2013. júl. 24. 13:26
 25/46 anonim ***** válasza:
69%

Pontosan. Ráadásul megszokható a cigi szaga. Bizony maióta apám nem dohányzik, azóta tiszta al akás. Teljesen más a lakás illata. Ha kint dohányoznak az utcán, azt is megérzem (a harmadikon lakok). Na ezt kapjátok ki.

És bizony a cigi mindenen érződik. A hajadon, bőrödön, lehelleteden, ruhádon, zsebkendődön. És gusztustalan!

Itt a férfi csapta be a nőt. Még pedig csúnyán.

Nálam sem jöhet szóba dohányos nő és ebből nem engedek! 28F

2013. júl. 24. 13:42
 26/46 anonim ***** válasza:
25%
Hát én nem tudom, nálam a szerelem jött, nem én irányItottam, azért nem tudtam kiábrándulni, mert dohányzott. Jó, hogy ti tudjátok irányItani.
2013. júl. 24. 15:38
 27/46 Lakatos Nintendó Pik ***** válasza:
17%
2 hisztis hülye vagytok, az egyik dohányzik, a másik meg nem képes egy csepp toleranciát sem mutatni, erre fel a pasi még frusztráltabb lesz, még többet fog cigizni, hurrá, váljatok el a francba
2013. júl. 24. 15:53
 28/46 anonim ***** válasza:
82%

Nálam szóba se jöhet cigis csaj. A párom egyből megérezné a ruhámon. :D

Kérdező, a férjednek sajnos fontosabb a bagó, mint te. Ezen nincs mit szépíteni, ráadásul csúnyán becsapott. Úgyhogy a válaszom: igen, válás a cigaretta miatt.

Én is szívtam, 15 évig, napi 2 dobozzal, 21 éve tettem le. Tehát ne mondja senki, hogy nem lehet leszokni. Csak akarat kérdése. Kismillióan megtették már, erre kell gondolni.

2013. aug. 6. 16:55
 29/46 A kérdező kommentje:

Sajnos bejött amitől féltem! A főnöke többszöri figyelmeztetés után felmondott neki, mert a munkatársak túl sokat panaszkodtak...

Ennél több még mi kellene, hogy észhez térjen, de nem, ő még most sem veszi komolyan.

Már teljesen tanácstalan vagyok. Rakjam ki én is (nem végérvényesen csak nevelő célzattal), talán akkor észbe kap és leszokik vagy csak még rosszabb lenne?

2013. dec. 13. 07:16
 30/46 anonim ***** válasza:
70%
Nos, éppenséggel mehetne a munkaügyi bíróságra, ha a felmondás oka a dohányzás.....
2013. dec. 13. 07:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!