Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás a cigaretta miatt? Állítsam választás elé vagy annak sem lenne értelme?
Nem, nem az itteni válaszokon múlik, hogy mit teszek, de reggel, mikor elmondta, hogy ma milyen munkái lesznek én semmi másra nem tudtam figyelni, csak arra, hogy elkerüljem a leheletét, mert 4 cigi után olyan volt, mintha egy hamutartót szagolgatnék közelről, pedig mosott fogat.
Nem csak az én fóbiám. Tréfásan már a főnöke is megmondta neki, hogy szerencse, hogy csak keveset van az irodában, mert egyébként veszélyességi pótlékot kellene miatta fizetni a kollégáknak. Kapott már bennt "büdösbogár" feliratú bögrét, megkapta a hónap "szagembere" díjat ezek sem érdeklik, jó poénnak tartja. Attól is félek, hogy a munkáját is elveszíti előbb-utóbb.
Tulajdonképpen sok válaszoló nem tud különbséget tenni aközött, hogy AMIKOR összejön két ember, akkor MÁR dohányzik valamelyik - ebben az esetben ha így ismerte meg és akkor nem volt baja ezzel, úgy nem jogos, ha le akarja szoktatni, VAGY pedig eleve úgy kezdenek, (mint itt a kérdezö) hogy eleve megmondta, hogy nem tudja elviselni, ha valaki dohányzik és a másik ennek ellenére RÁSZOKIK.
Már ennek alapján is NEM a kérdezövel, hanem a férjével van alapvetö baj, mert becsapta a feleségét, és most sem hajlandó betartani azt, amiben elöre megegyeztek.
Pontosan. Ráadásul megszokható a cigi szaga. Bizony maióta apám nem dohányzik, azóta tiszta al akás. Teljesen más a lakás illata. Ha kint dohányoznak az utcán, azt is megérzem (a harmadikon lakok). Na ezt kapjátok ki.
És bizony a cigi mindenen érződik. A hajadon, bőrödön, lehelleteden, ruhádon, zsebkendődön. És gusztustalan!
Itt a férfi csapta be a nőt. Még pedig csúnyán.
Nálam sem jöhet szóba dohányos nő és ebből nem engedek! 28F
Nálam szóba se jöhet cigis csaj. A párom egyből megérezné a ruhámon. :D
Kérdező, a férjednek sajnos fontosabb a bagó, mint te. Ezen nincs mit szépíteni, ráadásul csúnyán becsapott. Úgyhogy a válaszom: igen, válás a cigaretta miatt.
Én is szívtam, 15 évig, napi 2 dobozzal, 21 éve tettem le. Tehát ne mondja senki, hogy nem lehet leszokni. Csak akarat kérdése. Kismillióan megtették már, erre kell gondolni.
Sajnos bejött amitől féltem! A főnöke többszöri figyelmeztetés után felmondott neki, mert a munkatársak túl sokat panaszkodtak...
Ennél több még mi kellene, hogy észhez térjen, de nem, ő még most sem veszi komolyan.
Már teljesen tanácstalan vagyok. Rakjam ki én is (nem végérvényesen csak nevelő célzattal), talán akkor észbe kap és leszokik vagy csak még rosszabb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!