Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás a cigaretta miatt? Állítsam választás elé vagy annak sem lenne értelme?
Ha ez válóok, akkor inkább váljatok el még az elején. Kettőtökben a kompromisszumkészség egy úthenger szintjén van. Persze ő is hibás, hogy ennyire bagózik, de az ilyen
"rosszul vagyok a cigifüsttől jaj vidd már innen khöhhhh khööööööhhhhrrrr jaj de szar <<kézzzel legyez>>" drámakirálynők sem különbek.
-Egy ex bagós, akinek cigizik a párja.
(ui: engem is zavar a füstszag, de dráma nélkül kibírom)
Nem vagyok "drámakirálynő". Nem azzal van bajom, ha valaki elszív 1-2 szálat a közelemben, a munkahelyemen is többek cigiznek, de velük nem kell egy ágyban aludnom. A cigifüst az egy dolog, de amikor a bőrének is áporodott büdös szaga van, az ujjain a bőr meg megsárgult és még kézmosás után is cigi szaga van, az már nem a "csak egy kis füst" kategória.
Az intimitás már most sincs meg, mert már több mint másfél éve nem csókolóztunk, a szexhez sincs kedvem, mert ha izzad, még az átlagnál is büdösebb. Ebből viszont nincs gond, mert amióta visszaszokott, a viszerei is kijöttek megint és a férfiassága sem úgy működik ahogy szeretné. Egy ágyban alszunk, de amikor éjfél körül felébredek, inkább a nappaliba megyek ki aludni, mert hiába szellőztetés a szag is rémes és a folyamatos köhögése sem hagy elaludni. A gyerekeket is zavarja, a hétvégén a legkisebb közölte vele, hogy nem ad neki puszit mert kuka szaga van, de ezen is csak egy jót nevetett.
Én is úgy érzem, hogy át lettem verve, mert pontosan tudta, hogy soha nem lett volna közöttünk semmi, ha tudom, hogy cigizik. Nem véletlenül felejtett el erről beszámolni. Ha nem lennének a gyerekek, nem rágódnék a döntésen, de így nagyon nehéz.
Ahogy olvasom már nincs is köztetek kapcsolat. Én is azt javasolnám, hogy csak a válás lehet a legjobb megoldás.
Csernus szerint meg.... csak a gyerekek miatt sosem jó együtt maradni, mert a rossz példát tanulják meg a kapcsolatotokból. Megérzik.
1,5 éve semmi csók? Nuku szex?
Én azon gondolkoznék el, hogy őt ez miért nem zavarja és miért nem próbál legalább kevesebb dohányozni. Vagy talán nem is akar veled intimitást??
hát én cigiztem,leszoktam,terhes lettem,mindentől rosszul voltam,de soha nem mondtam volna a férjemnek,h miattam szokjon le..Egyébként ha fogat mos,kezet mos,zuhanyzik,nem érezni semmit...Ez szerintem már csak a te fóbiád.
Egy függő ember nem fog leszokni más kedvéért,csakis maga miatt,mert így van értelme...A férjemnél most,3évvel azután jött el ez az idő,h én leraktam a cigit,teljesen magától,és lám már egy hónapja nem szív semmit,én meg baromi büszke vagyok rá...
Ha nekem valaki ilyen ultimátumot adna,én is tuti a cigit választanám,csakazértis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!