Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg kéne bocsájtani a félrelépést 5 héttel szülés után arra hivatkozva, hogy nem volt szex?
Így jó pár héttel a kérdés feltevése után olvastam az egészet végig. Kíváncsi vagyok, vajon megbocsájtott-e a Nővéred?
Remélem úgy döntött, ahogy az a legjobb Neki!
Mindenesetre sógorod a leggusztustalanabb , akiről valaha hallottam!!! Szerintem megbocsáthatatlan amit tett!!! Ilyenkor a bizalom örökre eltűnik és még a múlt is megkérdőjeleződik! Kérdés: szerette valaha, hogy ezt meg tudta tenni vele???
Jaa és még annyi! A Nővérednek kellene annyira szeretni, hogy ezt a gerinctelenséget megbocsássa? Még ha tényleg megbánta volna a dolgot!!! De még meg se bánta! (mert ugye kavart tovább a nővel)
Fuu! Ez annyira felkavart! Nem fog kimenni eszemből jó darabig!
Tényleg kíváncsi vagyok! Légyszi írd meg! (bár szerintem tényleg nem lenne kérdés, csak a baba miatt tudnám elképzelni! Meg hát egy szerető, megtört női szív sokmindenre képes.)
Minden jót kívánok Nektek! A babának pedig boldog gyerekkort! Apával vagy apa nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!