Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg kéne bocsájtani a félrelépést 5 héttel szülés után arra hivatkozva, hogy nem volt szex?
3aska...azért nem volt szex, mert 5 hete szült...-.-
és a válasz: nem!
Ez nagyon durva! Ennyi tisztelet sem szorult a ferjedbe?
En semmi kepp nem bocsajtanam meg.
Nem.
Akárhogy forgatom, nem nem és nem.
Nekünk a terhesség alatt az egyikkel majdnem végig volt, a másodiknál meg alig, tehát nem csak 6 hétig nem volt szex, hanem előtte sem.
De nem tudtam volna elfogadni, ha a férjem félrecuccol.
11-es válaszolóval értek egyet, a megcsalás szerintem sem mindig a kapcsolat vége, de ez az ok - főleg ha másképp ki lett elégítve - kissé sánta. Szerintem csak meg lett ideologizálva, hogy az asszonyka érezze magát felelősnek és hibásnak.
Biztos, hogy csak a szülés után egyszer volt? Vagy csak annyi derült ki?
Jesszusom még JÓ hogy meg kéne bocsátani!!!! Én vagyok az ellenpélda,aki a többség véleményével szemben van,mindig a kivételeknek van igaza,főleg itt ezen az oldalon hidd el és a kérdésedből adódóan látom,hogy ezt Te is érzed!:)
Egyszer olvastam itt egy válaszban,hogy (nem pontos idézet): "Nagymamám szerint Mindenkit megcsalnak egyszer a terhesség alatt,azt mondta evvel nem kell foglalkozni,fel sem kell venni...." Mégha sarkítva is,de így van, ez bármely kapcsolatra is igaz lehet. Ez egy nagyon bölcs hozzászólás volt,ennél jóval hosszabb,de most ez a része ugrott be ide vonatkozólag.Próbáltam visszakeresni googléval ezt a választ de nem sikerült.:( Mindegy tudom,hogy nem a terhességed alatt történt,szóval nem is ez a lényeg,hanem az,hogy ezen nagyon könnyen lépjél gyorsan túl és bocsásd meg szeretettel! Mindenben keresd a jót és legyetek nagyon boldogok a bővült családdal!:) Sok sikert kívánok ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!