Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek meg kéne bocsájtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg kéne bocsájtani a félrelépést 5 héttel szülés után arra hivatkozva, hogy nem volt szex?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Nem rólam van szó, a nővéremről. Egyenlőre hozzám költözött a babával, de a férje naponta jön bocsánatot kérni meg a gyerekkel lenni, szerintem előbb-utóbb beadja a derekát.

Aznap amikor ideköltözött a nővérem, nem engedte be, az ajtón keresztül veszekedtek. Akkor mondta a pasi, hogy egyetlen igazi férfinak sem elég ha párszor lesz.pják, csak a papucsoknak.

2013. júl. 23. 10:40
 52/85 A kérdező kommentje:
Bocsánat: válaszokat, mindet.
2013. júl. 23. 10:41
 53/85 anonim ***** válasza:
100%
Csak a papucsoknak? Ahha... Válnék és kész. Menjen keressen magának egy szopósmalacot.
2013. júl. 23. 10:41
 54/85 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék. Ha még a félrelépést meg is bocsájtanám (amúgy nem), ezért a kijelentésért tuti repülne és az életben nem akarnám többet látni. Remélem a tesód nem bocsájt meg neki soha!
2013. júl. 23. 10:42
 55/85 anonim ***** válasza:
100%

Hűű, ez aztán az indok a félrek.rásra!

Azért egy szülés után vissza kell rendeződnie a dolgoknak alul, és utána sem megy egyből minden.

Talán a kedves férjnek a seg..én kellene áttolni egy rúd szalámit és akkor érezhetné, min megy keresztül egy nő ilyenkor.

Felejtős a pasi szerintem! Bár nem hiszem, hogy a problémák most kezdődtek, inkább csak most tetőzött minden, ahogy megérkezett a gyerek és az ezzel járó gondok!

2013. júl. 23. 10:48
 56/85 anonim ***** válasza:
0%

50:Röhögj csak mások fájdalmán. Én már nem lepődöm meg azon mennyi rosszindulatod van. Amúgy olyan butaságokat írsz pl.: "még mindig" - honnan tudod,hogy mikor történt? (csak plátói kérdés,nehogy válaszolj:)) Én nem élek megalázva,de nyugtasd magad ezzel,tudom,hogy Neked így jó:), de mostmár lépjél azon túl (mert tiszteletben látom,hogy nem tudod tartani),hogy másképp gondolkodunk köszi szépen (már ha betartod).

Kedves Kérdező,köszi,hogy írtál!:) Nővérednek szívesen segítek,ha beszélgetni szeretne,de ide már remélem nem kell visszajönnöm.... Minden jót Nektek!

2013. júl. 23. 10:53
 57/85 anonim ***** válasza:
96%

Utoljára reagálok neked, mert több időm nincs ilyenekre.

"Jesszusom még JÓ hogy meg kéne bocsátani!!!! Én vagyok az ellenpélda,aki a többség véleményével szemben van,mindig a kivételeknek van igaza,főleg itt ezen az oldalon hidd el és a kérdésedből adódóan látom,hogy ezt Te is érzed!:)"

Olvasd már vissza magad ember! Még ha igazad is lenne... mégis mit képzelsz magadról? "még JÓ hogy meg kéne bocsátani" ??? Ez micsoda, ha nem az, hogy szerinted csak neked lehet igazad? De még ha ezt a mondatot valamiért rosszul értelmeznénk, jön a következő: "mindig a kivételeknek van igaza". MINDIG? Szóval mindig NEKED, a KIVÉTELNEK van igaza? Már ne is haragudj, de ez nem egy vélemény, hanem egy állítás, amit csak TE állítasz. Legalább ne mondanál ostobaságokat, legalább egy ici-picit igazad lenne. De nincs. Hiába hajtogatod magadnak. Honnan tudom mikor történt? NEM érdekel mi történt, és mikor történt. Aki hülye, az is marad!

2013. júl. 23. 11:32
 58/85 anonim ***** válasza:
1%

Meg kéne lepődnöm,hogy nem vagy képes befejezni a szekálásomat?:) 1 db ellenvéleményen nem vagy képes túllépni,na vajon miért? (Leírom mégegyszer,hogy ezek IS csak plátói kérdések és ne válaszolj,remélem mostmár nagy nehezen de sikerül.)

Valakit idézek: "Pedig törvényszerű, hogy a többség téved." Bár úgysem tudod,ki az.:) Kérdező Nővére is meg fog bocsájtani láthatod,fogadd már el. Szia!

2013. júl. 23. 12:11
 59/85 anonim ***** válasza:
74%
Nem az a baj, hogy ellenvélemény, hanem hogy hülye vagy, érted?
2013. júl. 23. 12:21
 60/85 anonim ***** válasza:
2%
Dehát azért hülyézel le mert ellenvéleményen vagyok "érted"? Rólam akadj már le mostmár tényleg!
2013. júl. 23. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!