Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek meg kéne bocsájtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg kéne bocsájtani a félrelépést 5 héttel szülés után arra hivatkozva, hogy nem volt szex?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
100%

Na peeersze....

Örülök, hogy a nővérednek végül volt elég ereje túllépni ezen a kapcsolaton... Nehéz idők várnak rá, de ott a pici, akiért érdemes erősnek lenni és küzdeni.

Minden jót!

Az előző válaszoló

2013. júl. 25. 13:11
 72/85 anonim ***** válasza:
100%

"Állítólag ha a nővérem visszafogadta volna, akkor végleg szakított volna vele."

Hát persze!!

Anyuci hibája, hogy szülés után nem lehet azonnal rámászni, a szakítás is anyuci hibája, mert meg kellett volna bocsátania... Ez tipikus. Hárítja a felelősséget, a lényeg, hogy ő nem hibás.

2013. júl. 26. 03:24
 73/85 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból nem bocsátanék meg egy megcsalást. De ha az a típus lennék, aki hajlandó erre, akkor is lennének kivételek:

- ha a gyerekünk születése után vagy betegségem alatt csalna meg, azt nem bocsátanám meg,

- ha benyögne egy ilyet, hogy "igazi férfinak nem elég, hogy leszopják", akkor kiröhögném és nem bocsátanék meg (egyáltalán, ezt hol olvasta, valami pucérnős férfimagazinban, ahol pontokba van szedve, milyen az igazi férfi?)

- ha megtartana talonban egy másik nőt, arra az esetre, ha én nem fogadom vissza, akkor is repülne.

A sógorod többszörösen eljátszotta az esélyeit szerintem, nem kéne visszafogadnia a nővérednek.

2013. júl. 27. 01:47
 74/85 Csomorkány ***** válasza:
27%

A párod őszinte hozzád? Megbeszéltétek, hogy mi történt pontosan? Tudsz neki hinni? Miért kér bocsánatot?

Bennem ilyen kérdések vetődnek föl.

Mindenesetre a megbocsátás értelmes feltétele valamilyen következmény vállalása. Pl. két hónapig éljetek külön, és vállalja, hogy ezalatt más nőktől megtartóztatva magát, vár Rád. De ha ilyesmiben megegyeztek, akkor azért tényleg bocsáss meg neki, és ne szívasd meg!

Tudom, hogy szentfazékul hangzik, de természetes fogamzásgátlás? Az nem szól másról, mint jól belőtt havi pár napról, amikor nincs házasélet.

Ha mindketten folytatni akarjátok, valaminek komolyan változnia kell.

2013. júl. 27. 07:51
 75/85 anonim válasza:
100%
Nem tudom a többi válaszoló nemét,ezért csak annyit hogy középkorú férfiként az egyértelmű válaszom, NEM !! Ha valaki akkora kretén ,hogy a szexhiányra fogja a gyermekáldás után a megcsalást,arra az emberre nem lehet és nem is érdemes egy életet alapozni.( Meg nem fordult volna annak idején a fejemben más nő amikor megszülte nekem a gyerekemet a párom).Ez olyan fokú érzéketlenségre és egoizmusra vall amit később nehéz lesz kezelni !!!!
2013. júl. 27. 09:50
 76/85 aru válasza:
69%
Ha mar egyszer megcsalte tobbszor is megfogja. Ez ugy nez ki mind ha nem lenne mas valasztasa es a novered kenyszeritette volna ot mas no karjaba.bocsi a kifejezesert de a ferje egy oriasi bunko.ott hagynam es meg nem is sajnalnam.kicsikarnam belolle a birosagon az utolsot is es meg bucsukeppen lekopnem. A nonek ippen ugy ki kell birni sex nekul mind a ferfinak es sokkal tobbet kell turnie. Akkor ne pofazzon.meg konnyu elete van ha a farkaval gondolkodik
2013. júl. 27. 11:10
 77/85 anonim ***** válasza:
36%

Ilyen esetekben nem szabad senkire sem hallgatni ,csak a saját szívére.Mindenki azt hiszi magáról,hogy tudja mit kell tennie egy hasonló helyzetben,pedig nem.Senki sem tudja amíg nem kerül bele egy megcsalásba és nem lesz annak elszenvedője,hogy mit is fog tenni,ezért csak olyan emberek véleményére adjon akik már átéltek hasonlót.Férfikénk mondom,hogy undorító amit tett a pasi én soha nem csalnám meg a párom,de minden megbocsájtható bár elfelejteni soha nem fogja! A megbocsájtás az egyik legnemesebb emberi tulajdonság,de csak kevés embernek van ereje hozzá.A megbocsájtásnak pedig csak úgy van értelme,ha soha ,de soha nem fogja a fejéhez vágni a késöbbi sérelmei során és ez az, ami igazán nehéz.

Nézze meg a statisztikákat: a férfiak gyakran csalják meg párjukat a terhesség alatt,persze ritkán derül ki.

A nők pedig az ovulációjuk kellős közepén teszik ezt és ezért van ,hogy a magyar férfiak 8%-a nem is a saját gyermekét neveli,de nem is tud róla!Egy kaland talán még megbocsájható és sok esetben még erősebbé teszi a házasságot!

2013. júl. 28. 11:41
 78/85 anonim ***** válasza:
57%
Ne haragudj, de a nővéred igazán tudhatta volna milyen emberhez megy hozzá, milyen a természete, satöbbi, vagy túl korán ment hozzá... "papucsoknak elég, hogy leszopják". Nem tudom miért nem tudott várni az az ember, vagy a nővéredék napi szinten nyomták a dolgukat, vagy már előtte is megcsalta... vagy szimplán egy féreg az az ember.
2013. júl. 28. 12:39
 79/85 anonim ***** válasza:
100%
77-es rendes ember lehetsz, de ilyet senkinek nem bocsátanák meg..
2013. júl. 28. 12:42
 80/85 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés: hogy lehet félrelépni szex nélkül?
2013. júl. 28. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!