Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg kéne bocsájtani a félrelépést 5 héttel szülés után arra hivatkozva, hogy nem volt szex?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 16:11
21/85 anonim válasza:
20: Persze, de akkor ugye semmi gond, ha apucinak idővel merevedési gondjai lesznek, vagy ha bármilyen kezelés miatt egy ideig nem úgy működik a férfiassága, akkor anyuci félred.g?
22/85 anonim válasza:
Utolsó, valami szent fazék vagy??? :)"Bocsásd meg szeretettel" Hahaha, mindjárt az tenném... Persze, azt is mondta mindig a nagyi, hogy egy asszonynak nagy a köténye, sok minden belefér, vagy valahogy így volt....Ja, a sok mocsok, amit egy pasi csinál egy éppen szült, vagy várandós nővel...Na tudod mikor? Nem a 17.században élünk. Vágd csak ki a francba, majd jön olyan aki megbecsül...
24/85 anonim válasza:
Te vagy az sms-es kérdező? Tegnap volt egy kérdés, ahol a férj lebukott egy sms által és persze mindent tagadott. Ott is kismama volt a nő ha jól emlékszek. Nem, én elküldeném a fenébe.
25/85 anonim válasza:
20-as hol hagytad az agyad? Persze minden nézzünk el a férfiaknak, igaz? Nyugodtan menjen és d**ugja meg a fél falut, várost? Nem is értem... téged csaltak már meg? Tudod milyen érzés? Én elküldeném a jó büdös francba az ilyen pasit, aki ennyire nem tisztel, mikor neki szülök gyereket, képes hátba támadni és hancúrozni egy másik nővel. Szégyen az ilyen férfi, nem való férjnek főleg nem apának...
26/85 anonim válasza:
20. te egészen biztos nem vagy normális! :D
27/85 anonim válasza:
Én sem bocsájtanám meg neki, nem bírt még két hetet várni?
Mi lenne, ha isten ment egészségügyi okokból egy ideig nem lenne szex? Ott hagyna?!
Fontos a szex, de nem hinném, hogy ennyire.
28/85 flowercica válasza:
Én nem bocsájtanám meg a páromnak,ha miután megszületne a gyermekünk...ő félre k...na! Ez nem indok arra...számomra nem...
30/85 anonim válasza:
Nem. 6 hétig nem is élhetnétek szexuális életet a fertőzések miatt, de ez gondolom a férjedet a legkevésbé sem érdekelné :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!