Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek meg kéne bocsájtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg kéne bocsájtani a félrelépést 5 héttel szülés után arra hivatkozva, hogy nem volt szex?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hány évesek vagytok, de nagyon gyorsan lépjél le,

sajnálom, de mivel nem lesz következménye, így ezt folytatni is fogja, el tudom képzelni mit érzel, de nem fog megváltozni, sőt ez rosszabb lesz, ilyet soha nem lehet megbocsájtani, hiszen a bizalomnak annyi, azt nem lehet kijavítani, az a kapcsolattal magától épül, viszont rohadt gyorsan el lehet veszíteni, a megcsalásra nincs mentség, más kibírja, nem ő az egyetlen ffi a világon, sajnálom, de én lépnék N

2013. júl. 22. 19:22
 32/85 Lakatos Nintendó Pik ***** válasza:
0%
de prüdek vagytok, basszus, nem csak konkrétan dugványozással lehet a másik kedvére tenni, van szád, van kezed, és akkor nem megy félre az urad!
2013. júl. 22. 19:23
 33/85 anonim ***** válasza:
100%
32: írta az egyik válaszban, hogy másképp ki lett elégítve. Mondjuk nem részletezte, de nem is a technikai részletre voltunk kíváncsiak.
2013. júl. 22. 19:26
 34/85 anonim ***** válasza:
100%
20-as, te beteg vagy, vagy csak egy troll. Az a szomorú kérdező, hogy benned még felmerült ez a kérdés, tehát a megbocsájtás lehetősége. Szerinted mennyire tisztel a párod téged, ha ezt tette veled. Tudhatná, hogy min mentél keresztül,inkább segítenie kéne neked. Habár én nem szültem még, nekem volt egyszer egy nőgyógyászati műtétem, ami után 2 hónapig nem lehetett szeretkezni, fájdalmaim is voltak olykor. A párom azt mondta, hogy habár hiányzik neki a szex képes várni még többet is, a legfontosabb, hogy én jól legyek. A párod egy önző ember, akinek a legfontosabbak a saját igényei. Én azt biztos, hogy kiadnám az útját, és neked is azt kellene. Mi lenne, ha beteg lennél és nem tudnál pár hétig, esetleg hónapokig szeretkezni, akkor folyamatosan csalna? Tudod mikor tudnék egy ilyen emberben megbízni.
2013. júl. 22. 19:49
 35/85 anonim ***** válasza:
85%

32-es,en semmilyen modon nem elegitettem ki a ferjemet szules utan,megsem csalt meg,nem is reklamalt.Egyszeruen nem volt hozza kedvem,kimerult voltam,hetekig meg ulni sem tudtam.Nem hiszem,hogy ez lenne az elsodleges elvaras egy frissen szult novel szemben,hogy a ferjet barmi aron kielegitse,meg akkor is,ha legutolso sorban sem kivanja a szexet.

Nem mindenkinel olyan gyors a felepules szules utan,hogy csak az orvos tanacsara varna 6 hetet.Ha nagyon nem lennel kepben pl a csaszar egy mutet,es megneznem a ferfiak milyen kedvvel hancuroznanak egy hasi mutetet kovetoen.

A kerdesre visszaterve a ferjed egy erzeketlen,gusztustalan alak,en biztosan elhagynam.

2013. júl. 22. 19:53
 36/85 anonim ***** válasza:
21%

20-as vagyok,jöttem reagálni.:)

21: A férfi agy teljesen másmilyen mint a női agy és ezt illene figyelembe venni.Megérteni nem lehet a különbözőségünkből adódóan a másik nemet,de elfogadni igen.Tehát a válaszom nem.

22: Igen,akkor ezek szerint "szent fazék" vagyok.:)

25: Igen sajnos tapasztalatból beszélek és mindaddig míg nem éltem át hasonlót,ugyanilyen választ írtam volna,mint itt a többség - nem átérezve az egész mélységét,pedig empatikus alkat voltam mindig is,de ez a téma úgy látszik kivétel.

26: :D! Ez jól esett köszönöm!:)

33: Ez nem reakció,csak megjegyzem,hogy a Kérdező a 13-as egyetlen kommentjében nem ezt írta.Bár szerintem ez mindegy is a kérdés szempontjából.

34: :). Én örülök,hogy felmerült a Kérdezőben ez a lehetőség.A megbocsátásra való törekedés szép dolog.Az a szomorú szerintem,hogy itt csírájában próbáljátok elfojtani az erre irányuló törekvéseit.De nem ítélkezem. Mindenkinek szuverén joga véleményt nyilvánítani.

2013. júl. 22. 20:21
 37/85 anonim ***** válasza:
86%

20-as válaszoló. Jó neked, hogy te boldogságban és szeretetben tudsz élni egy olyan (jelen esetben) férfival, aki -miután megszülted a gyerekét- a sárga földig lealázott. Gyönyörű ember(??) lehetsz. Gondolom, ha a férjed előadja, hogy megcsalt, nem kiborulsz, hanem megkérdezed, hogy "és, jó volt? tetszett? mész legközelebb is?"

Kérdező! Nehogy megbocsáss a patkány férjednek! Pakold össze a gyereket és menj haza anyukádhoz vagy egy barátnődhöz. Bárhova, csak el ettől a mocsoktól.

2013. júl. 22. 20:40
 38/85 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom mit kell itt mentegetni a férfiak döntő többségének nincs párkapcsolata 0-24-ben egész életében és mégis kibírják rejszolással, nem kell már pár hét után dugó partner nekik. Nem is értem, pont egy ilyen helyzetben minek legyinteni rá? Még egy tizenéves srác is kibír annyit szex nélkül, pedig azoknak aztán mindenről a szex jut eszébe.
2013. júl. 22. 21:14
 39/85 anonim ***** válasza:
0%
38 amíg nem törlik a trágár válaszod azért megjegyzem,hogy remélem mostmár boldogan térsz nyugovóra. Valaki szívében ma is megforgattad a kést. Hát igen kinek mi a boldogság. Látszik,hogy Te ezt élvezed.A JÓ ISTEN bocsásson meg Neked ezért.
2013. júl. 22. 21:24
 40/85 anonim ***** válasza:
80%
Ó, kérlek, mi is volt ebben a trágár? Igenis térjen észhez az összes nő aki megbocsátja a megcsalást, mert az erről szól, és nem érdekel hányszor töröltetitek ki, MÁSSAL SZEXEL, MÁSSAL KÖZÖSÜL, MÁSSAL SZERETKEZIK! Képzeljétek csak el magatok előtt. Ébresztő !!! Nem kell hagyni, hogy megalázzanak!
2013. júl. 22. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!