Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg kéne bocsájtani a félrelépést 5 héttel szülés után arra hivatkozva, hogy nem volt szex?
nem tudom hány évesek vagytok, de nagyon gyorsan lépjél le,
sajnálom, de mivel nem lesz következménye, így ezt folytatni is fogja, el tudom képzelni mit érzel, de nem fog megváltozni, sőt ez rosszabb lesz, ilyet soha nem lehet megbocsájtani, hiszen a bizalomnak annyi, azt nem lehet kijavítani, az a kapcsolattal magától épül, viszont rohadt gyorsan el lehet veszíteni, a megcsalásra nincs mentség, más kibírja, nem ő az egyetlen ffi a világon, sajnálom, de én lépnék N
32-es,en semmilyen modon nem elegitettem ki a ferjemet szules utan,megsem csalt meg,nem is reklamalt.Egyszeruen nem volt hozza kedvem,kimerult voltam,hetekig meg ulni sem tudtam.Nem hiszem,hogy ez lenne az elsodleges elvaras egy frissen szult novel szemben,hogy a ferjet barmi aron kielegitse,meg akkor is,ha legutolso sorban sem kivanja a szexet.
Nem mindenkinel olyan gyors a felepules szules utan,hogy csak az orvos tanacsara varna 6 hetet.Ha nagyon nem lennel kepben pl a csaszar egy mutet,es megneznem a ferfiak milyen kedvvel hancuroznanak egy hasi mutetet kovetoen.
A kerdesre visszaterve a ferjed egy erzeketlen,gusztustalan alak,en biztosan elhagynam.
20-as vagyok,jöttem reagálni.:)
21: A férfi agy teljesen másmilyen mint a női agy és ezt illene figyelembe venni.Megérteni nem lehet a különbözőségünkből adódóan a másik nemet,de elfogadni igen.Tehát a válaszom nem.
22: Igen,akkor ezek szerint "szent fazék" vagyok.:)
25: Igen sajnos tapasztalatból beszélek és mindaddig míg nem éltem át hasonlót,ugyanilyen választ írtam volna,mint itt a többség - nem átérezve az egész mélységét,pedig empatikus alkat voltam mindig is,de ez a téma úgy látszik kivétel.
26: :D! Ez jól esett köszönöm!:)
33: Ez nem reakció,csak megjegyzem,hogy a Kérdező a 13-as egyetlen kommentjében nem ezt írta.Bár szerintem ez mindegy is a kérdés szempontjából.
34: :). Én örülök,hogy felmerült a Kérdezőben ez a lehetőség.A megbocsátásra való törekedés szép dolog.Az a szomorú szerintem,hogy itt csírájában próbáljátok elfojtani az erre irányuló törekvéseit.De nem ítélkezem. Mindenkinek szuverén joga véleményt nyilvánítani.
20-as válaszoló. Jó neked, hogy te boldogságban és szeretetben tudsz élni egy olyan (jelen esetben) férfival, aki -miután megszülted a gyerekét- a sárga földig lealázott. Gyönyörű ember(??) lehetsz. Gondolom, ha a férjed előadja, hogy megcsalt, nem kiborulsz, hanem megkérdezed, hogy "és, jó volt? tetszett? mész legközelebb is?"
Kérdező! Nehogy megbocsáss a patkány férjednek! Pakold össze a gyereket és menj haza anyukádhoz vagy egy barátnődhöz. Bárhova, csak el ettől a mocsoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!