Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg kéne bocsájtani a félrelépést 5 héttel szülés után arra hivatkozva, hogy nem volt szex?
Hát egy ekkora fäsztól a nővéred bármikor várhatja, hogy félrekefél. Pár hónap múlva azért, mert szegény aludni se tud, nem hogy szexelni, és akkor megint kell neki a pótlék, jövőre majd azért fog, mert lóg a melle és nem ment vissza a hasa és jó-jó, de egyetlen igazi férfinak se felel az meg.
Kifogott tesód egy iszonyatosan nagy gyökeret. Ú hallod, ezek után egy ilyet benyom az ajtó másik oldaláról lehet benne lettünk volna a Kék fényben..
Egyszer beteg voltam és nem tudtunk egy jó ideig, aztán sajnálgattam szegény férjemet, ő meg azt mondta, hogy az se baj, ha sose többet nem szexelünk, én akkor is nagyon szeretlek, majd mindennap kiverem és kész. :D Persze azóta azért szexelünk.
"Akkor mondta a pasi, hogy egyetlen igazi férfinak sem elég ha párszor lesz.pják, csak a papucsoknak."
Na én ezért adnám ki az útját.
Mi lesz, ha jön a következő gyerek, ha kell egy nőgyógyászati műtét?
Egy félrelépést le tudnék nyelni, persze lenne ajtócsapkodás, bármennyire is nem szeretném, de meg tudnék érteni egy olyan indokot, hogy adódott egy alkalom, elcsábult valakitől, elgyengült, sajnálja.
De hogy teljesen normálisnak állítsa be azt, hogy az asszonka alfele épp nem elérhető akkor keres másikat mert az neki jár, azt már nem tudnám elfogadni.
20,36 vagyok (a többi válaszom lényegtelen a kérdés szempontjából,csak védekeznem kellett....) azért azt szeretném megjegyezni,hogy nyilván akkor vannak érvényben a szavaim,ha igaz szerelemről van szó Nővéredék közt.Csak ezt nem emeltem ki így külön,mert feltételeztem,hogy az ember ilyen formában alapít családot.De ha köztük nincs olyan szoros kapcsolat,akkor nem fog menni.
Remélem sikerül mindent megoldanotok,úgy,hogy jó legyen,még további minden jót kívánok!
A sok emancipált és öntudatára ébredt, vehemens amazonoktól kérdezném: Miből gondolod, hogy Téged még nem csaltak meg?! ...Tudod?... "Álmodj királylány!"
Az, hogy Te most nem tudsz róla, attól még simán megtörténhetett, de a tudásának hiánya, az eddigi életedet bíborköntösbe ringatta. Reménykedj, hogy soha nem fog kiderülni! Azoknál, akinél központi téma a megcsalás, csak birtokolni akarnak és nem szeretni. Azoknál, ahol az egyéb értékek is fontosak, ott ez szóba sem kerül.
A "ne szólj szám, nem fáj fejem" egy kiegyensúlyozott párkapcsolat előszobája is lehet(ne), de sajnos a mai világban az önmegvalósítás mindenek felett. Szingli a király, a gyerek meg azt gondol, amit akar! Ezelőtt is voltak megcsalt férfiak és nők, mégis családban nőhettek fel a gyerekek és nem feltétlen homoszexulisok között, mint ahogyan azt mainapság erőltetik a köztudatba. Ne feledjük, hogy a fiúgyermeket az apjának, a leány gyermeket az anyjának kellene megtanítani az élet dolgaira, de ha már a kezdet kezdetén az önös érdekek számítanak, mi lesz később. Tudom ezt nehéz felfogni, de a tudatos embert nem kell tanítani, aki pedig a saját orráig nem lát, azt felesleges tanítani, majd az élettől úgyis megkapja a jól irányzott pofonjait.
Higgyétek el, amíg a nemiség habitusa dominál, addig lesznek emberek, akik ösztönlényekként viselnek és lesznek olyanok, akik tudatosan irányítanak. Na, az utóbbiak sikeresebbek a világban. Amint ez a habitus elmúlni látszik, más értékek lépnek a helyébe.
"Az élet nem egy habostorta.", avagy "Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!".
Szép napot mindenkinek!
"De a gyereknek nem tesz jót ha apa nélkül kell felnőnie tapasztalatból mondom."
Igen, ez így van. Viszont úgy sem jó felnőnie, hogy az anyja nem tudja magát túltenni a sérelmein, vagy az apa folyamatosan lealázza (mert más egy botlás, elcsábulás megbánással és megint más az a hozzáállás, hogy egy lyuk az jár nekem, ha az asszonyé nem elérhető akkor bújok a másikba) és emiatt boldogtalan az anya - így a gyerek egy megkeseredett anya mellett és egy megmérgezett, állandóan veszekedős családi körben nő fel.
Az jobb a gyereknek, ha boldogtalan családban nő fel "az ő érdekében"? Hát tapasztalatból mondom, hogy nem... :(
Kérdező, nagyon sajnálom a nővéred, iszonyú sokk lehetett ez neki Ezeknek az időknek élete legboldogabb perceinek kellett volna lenniük, ehelyett a mocsok férje pont ilyenkor rondított bele a lelkébe :(
Ez a beszólás meg mindent elárult. Állandóan fog találni valami indokot a félrelépésre. Ne pazarolja a nővéred az életét egy ilyen önző alakra, csak egy önbizalom-hiányos lelki ronccsá fog válni mellette! Ha túltette magát ezen a csalódáson, és újra tud bízni a férfiakban, majd talál egy olyan párt, aki megérdemli őt. Persze ilyenkor ez nehéz elhinni, szülés után és alaposan a földbe döngölt önbecsüléssel... De pár hónap után már jobban fogja érezni magát. Még jó, hogy a húgára számíthat, ne is hagyd magára! És nem ártana, ha pszichológushoz is elkísérnéd néha, hogy könnyebben túltegye magát ezen a csalódáson, ez nem szégyen, és most esélyesebb szegény a szülés utáni depresszióra is...
Sok erőt és kitartást kívánok!
23/L
Köszönöm a válaszokat.
A sógorom biztosra akart menni, továbbra is kavart azzal a nővel. Állítólag ha a nővérem visszafogadta volna, akkor végleg szakított volna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!