Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a házastársatok kivenne 2-3 nap szabadságot hogy kicsit kipihenje magát?

Figyelt kérdés
Azt mondja, el kell utaznia munkaügyben, de nem megy sehová csak a haverjához, ahol egész nap "döglenek", számítógépeznek, chipset és pizzát esznek.
2013. júl. 19. 11:11
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
75%
Itt úgy látszik mindenki tökéletes feleség, aki sose húzza fel a férjét, akinek sosem hazudnak, és akiknek a férjük leléphet napokra (dolgozni? ja nem, pihenni) és nem baj, hogy át kell szervezniük a munkájukat és a beteg gyerekeket is elrendezni. Tanítsatok!!
2013. júl. 19. 12:48
 42/50 anonim ***** válasza:
31%
Csak a hazugság a baj a dologban. De őszintén... ha megmondta volna, hogy erre vágyik, ezért akar kivenni szabadnapot, ott akar hagyni a beteg gyerekekkel, mit szóltál volna? Menj csak drágám, nyugodtan? Nem hiszem. És valószínűleg ezért hazudott.
2013. júl. 19. 12:49
 43/50 A kérdező kommentje:

Igen, nemet mondtam volna. Esetleg megbeszéltük volna hogy amikor tárgyalásom van itthon lesz, aztán megy.

De ez a megoldás? Akkor ha én eldöntök valamit de tudom, hogy nem akarja, jogom van a háta mögött megtenni?

2013. júl. 19. 12:53
 44/50 anonim ***** válasza:
14%
Én azt hittem, hogy a gyerekek betegek..bizonyára félreolvastam. Szerintem csak az bosszant téged, hogy a barátaival akar lenni, bár ez már megint nem stimmt, mert ha eddig nem korlátoztad, akkor minek nemet mondani, és aztán azt átbeszélni?!
2013. júl. 19. 13:04
 45/50 anonim ***** válasza:
74%
Azért némelyik válaszoló elég érdekes értékrenddel rendelkezik itt. Nem arról van szó, hogy nyomoronc sanyargatott férj már évek óta csak gürizik, és soha semmi pihenés nem jutott neki a hisztis p.icsa felesége miatt, hanem rendszeresen eljárkál ide-oda, és ebből ne szokott gond lenni. De ne mondjátok már, hogy ha 10 alkalomból egyetlen egyszer nem alkalmas, mert munka is van, a gyerekek is betegek, akkor jogosan hazudozik? Azért ne nyaljuk már ennyire a férfiak valagát, ha kérhetem. Jelen helyzetben nagyon gáz, hogy nem egy válaszoló morálisan elfogadhatónak tartja a hazugságot, és a feleség szarban hagyását, mert a férfinek pihenni kell. Náluk a feleség is dolgozik, nem csak a férj. Akkor neki is joga van azt hazudni, hogy elmegy 3 napra egy konferenciára, de helyette lógatja a lábát egy szállodában a barátnőivel? Vagy az már gázos, igaz? Csak a férfinek szabad ilyet tenni, mert ő, szegény, szerencsétlen, jajj de elfáradt, és a felesége tök jogosan azt kérné, hogy ne most, hanem pár nappal később menjen pihenni. Mert hát ilyen büdös hisztérika az a nő igaz???
2013. júl. 19. 13:05
 46/50 anonim ***** válasza:
69%

És még jól le is pontozzák, aki szerint ez nem normális :)

Komolyan itt néhány nő kb mint házirabszolga üzemel, és várja haza a basáskodó férjét. Egyébként gyanítom, hogy ezek a nők azok, akik otthon vannak, és nem dolgoznak gyerek mellett. Ált ők gondolják, hogy az asszony főzzön/mosson/takarítson/gyerekezzen/tegye szét a lábát...stb. Pedig ez még gyerekkel otthon lévő nőtől sem elvárható, elárulom. 0 önbecsülése annak, aki szerint ez normális, és ez jár az apának. És szomorú, a gyerekre nézve is, hogy ezt látja, tanulja :(

2013. júl. 19. 13:36
 47/50 A kérdező kommentje:
Tehát: csüt lebetegedtek a gyerekek. Pénteken bejelenti a férjem, hogy hétfő-szerda között munka miatt nem lesz itthon. Nekem kedd reggel volt egy tárgyalásom, amit hetek óta készítek elő. Kénytelen voltam eljönni táppénzre, két hányás eltakarítása között áttenni a találkozót, amit 12 emberrel kellett lebeszélnem, akik nyilván szintén mennek valamerre a nyáron, így nem volt épp egyszerű. Aztán hallgatnom a főnököm lebasz.sát, hogy miért nem tudtam megoldani, miért kell 5 héttel elhalasztani a tárgyalást miattam. Az az egy szerencsém van, hogy a nyár nálunk holtszezon.
2013. júl. 19. 14:21
 48/50 A kérdező kommentje:

De visszatérve arra, ha megkérdezi nemet mondok: akkor ha én tudom hogy nem akarja eladni a kocsit de mégis eladom, az belefér? Végül is csak azért nem kérdezem meg, mert tudom hogy nemet mondott volna.

Vagy átfestetem a lakást, de tudom hogy neki nem tetszene a szín - nem baj, nem kérdezem meg, ez a legegyszerűbb.

2013. júl. 19. 14:22
 49/50 anonim válasza:
78%
Lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de mindenki szerint az a normális, hogy a férjnek 2 gyerek mellett joga van 3 napra elhúzni otthonról? Tetézve ezt egy hazugsággal? Természetesen kell a kikapcsolódás anyának és apának is, de az ilyen 3 napos "döglünk és chipsezünk" program kamaszkorban vagy amíg nincs gyerek, addig elfogadható számomra. Én is megadom a páromnak a szabadságot, kikapcsolódhat, de egy ilyen szitun tuti kiakadnék.
2013. júl. 19. 14:51
 50/50 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom elképzelni, hogy nálunk ilyesmi történhetne, ha lazulunk, akkor együtt lazulunk. :)

De ha mégis, akkor nagyon haragudnék a hazugság miatt. De én azon is meglepődtem, mikor azt kifogásoltad, hogy minek vett ki erre szabadságot, miért nem jó a hétvége? Pont azért, mert egy kis plusz szabadidőt, pihenést szeretett volna. Nálam az is elképzelhetetlen, hogy ha a férjem kicsit besokall és ki szeretne venni 2-3 nap szabit, akkor ezért én vitatkozzak vele, hogy minek, ott a hétvége. Úgyhogy én még azt is el tudom képzelni, hogy kicsit szabadulni akart a fennhatóságod alól.

2013. júl. 19. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!