Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a házastársatok kivenne 2-3 nap szabadságot hogy kicsit kipihenje magát?
Hahóóó! Ő is cselekvőképes, FELNŐTT EMBER. Azért, mert megházasodott és gyerekei lettek, még nem szűnt meg annak létezni.
Én is feleség vagyok, de soha a büdös életben nem jutott még eszembe, hogy így beosszam a férjem szabadságát. Azzal ha tetszik, ha nem, ő rendelkezik. Ahogy én is elvárom a fordítottját.
Megteheti, hogy lelép napokra. Neki is kijár egy kis szórakozás.
Hogy a beteg gyerekeket hagyta ott? Nem lehet hogy inkább a hisztis nejét?
Elég durva, ha hazudoznia kell, hogy leléphessen lazítani kicsit.
22-vel értek egyet.
Ha a férjed nem meri megmondani neked, hogy a haverhoz megy "dögleni", akkor én a helyedben magamba néznék.
Nekem úgy tűnt, hogy ELŐLED ment szabadságra, ahol nem csesztetik egész nap.
Bezzeg ha egy nő tenné ezt, minden lenne csak ember nem......
Sosem szóltam neki, ha ment valahová. Menjen. Eddig nem volt ilyen jellegű vitánk.
Ha elmegy 3 napra, azt azért egyeztessük előre. Mert nekem is van munkám, most is egy 12 főt tárgyalást kellett átszervezni a kis akciója miatt.
Szabadság: sajnos 2 gyerekkel nem egyszerű megoldani a nyári meg egyéb szüneteket. Nem akarok rendelkezni az ő szabadsága felett, de ha majd bébiszittert kell hívni mert máshogy nem tudjuk megoldani a téli szünetet, ő fog legjobban felháborodni.
Igen, ez lesz. Ma délután indulunk a barátnőmmel.
Mondjuk én beszéltem anyósommal, hogy ne lepődjön meg ha jönni kell segíteni főzni vagy gyerekekre vigyázni.
Ja, és mielőtt valaki azzal jönne hogy "elfelejtettem bevenni a gyógyszert": ikreink vannak, lombikkal fogantak.
Itt ezzel nem az a baj, hogy vágyik 2-3 napra a házastársa nélkül kikapcsolódni, "férfias" programokkal körítve lazítani. Ezzel önmagában semmi gond nincs, ha az szépen megvan beszélve, és máskor meg a feleség mehet el 3 napra welnesselni a barátnőivel.
Itt az a baj, hogy hazudozik, mert "úgysem értené meg a másik", magyarán nincs meg a bizalom. Valamint az, hogy ezt 2 beteg gyerekkel a nyakán teszi.
Szerintem ha meggyógyultak a gyerekek és tisztán megbeszéli a feleségével, akkor semmi gond nincs, de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!