Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi "dugi" pénzetek van, amiről nem tud a házastársatok?
Csak pár ezer FT ami a pénztárcámba van vagy a szekrénybe. A párom nem tud róla, még nem vagyunk házasok egyébként de mondta hogy őt nem érdekli. A fizetésem maradék részét szoktam megtartani és az a spórolt pénzem a páromat nem izgatja csak ha éppen kell valamire akkor kér tőlem de azt vissza is szokta adni.
Neki is van tartalék dugipénze igaz neki több mint nekem, de az többnyire az autó fenntartására vagy a házra megy el, tehát hasznos dolgokra többnyire. Cigiről már 2 éve leszokott arra nem megy el, inni is csak heti 2-3 üveg sör, az meg nem pénz mert olcsó fajtát iszik.
Esküvőt tervezzük már eljegyzés megvolt még tavaly nyár végén, de először rendbe rakjuk a házat, aztán a többi.
6: nekem azért kellett a volt férjem elől, mert sosem volt képes a pénzzel bánni, ha tudta, hogy van nálam 20 ezer Ft, akkor vásárolt ész nélkül, költötte a pénzt hülyeségekre, mert nekem úgyis van kajára.... Képtelen volt beosztani a pénzt, megérteni azt, hogy ha van 20 ezer Ft a hétre, be kell fizetni 10 ezret számlára, a maradék kell a heti kajára, akkor ezt ő úgy vette, hogy hétfőn vehetünk üdítőt, fagyasztott rákfalatokat, ötféle gyümölcsöt (pl. ananászt) meg amit megkívánunk, keddtől vasárnapig meg lesz valahogy...
Normális esetben nem kell titkolózni, de sajnos vannak olyanok, akik elől kell...
Van külön számlám és házassági szerződés is van. Ez így korrekt mindkettőnk szerint. Ehhez persze érett partner is kell ,nem rózsaszínködös barbiálmokban élő.
Szép dolog az optimizmus meg a feltétel nélküli bizalom ,de a tapasztalat a tények és a statisztika mind azt mutatja ,hogy bizony a házasságok nagy része így vagy úgy tönkremegy. A tények makacs dolgok! Aki erre nem készül fel az fog leginkább sírni-ríni mikor egy szál ruhában utcára kerül ,vagy évekig fizetheti az ügyvédeket és marakodhatnak az utolsó tányéron is..Esetleg mert nincs hová mennie ,benne marad egy szörnyű kapcsolatban . Csak körül kell nézni akár itt a gyakorin is ,mennyi ilyen van.
Akik ezt csinálják azok is voltak "boldog házasok" nagy lagzi szerelem stb. Ne legyünk naivak ,mindig legyen B terv!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!