Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi "dugi" pénzetek van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi "dugi" pénzetek van, amiről nem tud a házastársatok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 14:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nincs "dugi " pénzem.Tudja,hogy van egy számlám amire "gyűjtök" csak azt nem tudja,mennyi van rajta,de nem is érdekli.A férjem is "gyűjt" a saját hobbijaira. Van közös számlánk is,amire fix összeget utalunk mindketten,nyaralásra,a ház rendbetételére v. abból fizetjük,ha valamilyen háztartási gép elromlik.A közös kiadásotokat meg még az elején tisztáztuk,ki mit áll pl.rezsi,gyerekkel kapcsolatos dolgok stb. Nálunk évek óta jól működik ez így.Az értékrendünk is hasonló,szerintem 8 év alatt a pénzen még nem veszekedtünk.
2013. júl. 6. 18:19
 22/28 anonim ***** válasza:
54%
Miért,neked van "dugi" pénzed?Megbízhatatlan a társad?Valamiért megszületett a kérdés benned...
2013. júl. 6. 18:20
 23/28 anonim ***** válasza:

Kb. 200e, de ezt egyrészt az ajándékaira teszem félre (hülyén nézne ki, ha becsipogna a telefonja, hogy X boltban vásároltam a szülinapja/karácsony környékén).

Illetve meglepinek szánom, amikor lakás vásárlunk, akkor még elő tudok húzni pénzt, hogy éééés még ennyivel növelhetjük a keretünket.

Ő könnyebben megoldja az ajándékozást, mert sokszor KP-ben kap pénzt (általában elmondja, hogy mikor mennyit, én meg nem tartom számon, el is felejtem), ha valamit venni akar, abból veszi és azt nem teszi be a közös számlára.

2013. júl. 6. 19:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Semennyi. A kiadásaink és a megtakarításunk is közös. Mindig mindent megbeszélünk egymással - a bizalom a legfontosabb egy párkapcsolatban.
2013. júl. 6. 20:05
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Van 8millio forintom, amirol nem tud.
2013. júl. 6. 22:56
 26/28 anonim ***** válasza:

Semennyi, mindenről tudunk.

Amúgy ezt: "Ez olyan, mintha gyereked lenne.

Neki sem lehet az mondani, h anya 120.000 Ft-ot keres, mert az neki úgy jön le, h huuu miénk a világ 120k az rengeteg, miért nem veszel meg mindent. " Nem értem.

Ezért van hát annyi életképtelen fiatal! Én gyerekként is mindent tudtam, hogy mennyit keresnek, számlákat kell fizetni, meg ennivalót, mindig ott voltam a vásárlásoknál, ha csekket fizetett anyám, nem csak követtem mint egy bútordarab, hanem elmagyarázta mit csinálunk, mit fizetünk és mennyit stb. stb. stb. Aztán nem is ért semmi meglepetésként, mikor megnőttem, meg nem lettem elveszett a hivatalos ügyek és pénzbeosztás világában.

2013. júl. 7. 12:45
 27/28 anonim ***** válasza:
Semennyi.
2013. júl. 7. 21:06
 28/28 anonim ***** válasza:
örökségbe kapott pénz ami a bankban kamatozik,a fekete napokra van félretéve
2014. jan. 21. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!