Hogyan magyaráznátok egy érthetetlen kamasznak, hogy nincs pénzetek az ő hülyeségeit finanszírozni, de attól még jöhet hozzátok?
Még ha meg is érti, mindig azt fogja érezni hogy a két kicsi fonotsabb. Innen próbáld meg megközelíteni a dolgot.
Kamasz, nem hülye: pontosan tudja, látja, hogy neki azért nem jut, mert a kicsikre költesz. Gyanítom azt is sejti, hogy 15e-nél többet.
OFF: ő nem tehet róla, de te igen. Ha a meglévő gyerekeidet sem tudod eltartani, nem kell "újat" szülni.
Sajnos a tizenéves korosztály még ilyen.
Az értékeket anyagi javakban mérik.
Én tejet róla, hogy a férjem munkanélküli lett? Keres állást, remélhetőleg majd talál.
Azért mert egyszer elváltam azért még lehet másik gyerekem/gyerekeim
Azért kíváncsi vagyok, ha férfi írna ki ugyanilyen kérdést mi lenne a reakció..... Vagyis azt hiszem, tudom :-)
Mennyit vagy a fiaddal? Vannak közös programjaitok?
Szerintem körülbelül esélyed sincs, egy kamasz mindent ellene irányuló támadásnak vesz, tökmindegy hogy mi az igazság.
Legyél hozzá türelmes, idővel majd csak felnő :)
Nézzük a gyerek szemszögéből: Elváltatok, ami nehéz egy gyermek számára. Nem nálad helyezték el, így úgy érzi, eldobtad magadtól, nem törődsz vele, nem szereted. Minden bizonnyal tudja, hogy ez nem igaz, de itt most érzelmekről van szó. Ehhez jöttek még a testvérek, akik elveszik az idődet, energiádat, türelmedet, ebből jön a féltékenység is.
Milyen hülyeségekre gondolsz egyébként? Talán nem kéne minden igényét így nevezni, mert ez olyan, mintha lenéznéd a vágyait. Meg kell azt is érteni, hogy a gyerek is szeretne elmenni valahová a barátaival, nagyon fájó, ha ő marad ki mindig, vagy úgy kell végignéznie a haverok fagyizását, hogy ő nem ehet. Téged is frusztrál, ha le kell mondanod valamiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!