Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi "dugi" pénzetek van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi "dugi" pénzetek van, amiről nem tud a házastársatok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 14:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

egyikünk sem szokta nyilvánosan lobogtatni a bankszámlakivonatát a másik előtt, nem is érdekel, h mennyi pénz van rajta.

amire szükségünk van, azt megvesszük, a nagyobb kiadásokat megbeszéljük.

őszinte leszek, még én magam sem tudom, h mennyi pénz van a megtakarításomban, csak annyit, h mennyit teszek el havonta.

2013. júl. 6. 15:46
 12/28 anonim ***** válasza:
56%

Ez olyan, mintha gyereked lenne.

Neki sem lehet az mondani, h anya 120.000 Ft-ot keres, mert az neki úgy jön le, h huuu miénk a világ 120k az rengeteg, miért nem veszel meg mindent.

Arra nem gondol, h

-villany

-víz

-gáz

-lakástörlesztő

-közös költség

-étel

-bérlet

-kutyatáp

stb

2013. júl. 6. 15:46
 13/28 anonim ***** válasza:
Előző voltam, ezt a 7.-re írtam
2013. júl. 6. 15:49
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

12: én írtam a 7. választ, igen, pont olyan volt, mint egy gyerekkel.... Az a baj, hogy ő még a válás és 15 év után is ugyanilyen maradt - de ez már az ő baja, meg az új asszonykáé.

Azért beszólt, hogy bezzeg a válás után vettem új bútorokat, jutott sok mindenre, azt hiába mondtam, hogy persze, mert nem szórtam el a pénzt hülyeségekre...

2013. júl. 6. 15:52
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs. Nem szeretek hazudozni, rejtegetni, nekem ez nem fér bele semmilyen családi kapcsolatba. De szerencsére nincs is rá szükségem, nem kell titkolnom a férjem előtt, ha valamit meg akarok venni magamnak.

Viszont van félretett (nem dugi!) pár ezer forintom, mert van, hogy amúgy szinte semmi pénz nincs otthon, a legközelebbi bankautomata kb. 5 km-re van és ha véletlenül esetleg valami gond lenne a szüleimnél, a nagyszüleimnél és haza kell utaznom, esetleg valamit adjuramisten gyorsan meg kell venni, akkor azért arra legyen. Természetesen a férjem tud róla és helyesli is.

Amúgy nem túl nagy költségvetésből gazdálkodunk, sokat nem tudunk félretenni, úgyhogy nagyobb tartalékaink nincsenek, esetleg közösen teszünk félre valamennyit a fontosabb dolgokra.

2013. júl. 6. 15:56
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi még az esküvő előtt állunk. Nálunk úgy lesz, hogy nem lesz házassági szerződés, de mindkettőnknek meglesz a saját számlája a továbbiakban is. Én ugyan olyan vagyok, hogy mindent elmondok, elég nyíltan kezelem a pénzügyeimet, de a párom nem beszél nekem a saját pénzügyeiről, és nem is szándékozik.

Ezt egyszerűen csak elfogadom, és kész. Ez is egyfajta modell.

2013. júl. 6. 16:10
 17/28 anonim ***** válasza:
14 sajnálatos, érdekes, h újra talált feleséget...
2013. júl. 6. 16:10
 18/28 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Még annyit mondanék, hogy szerencsére mindketten nagyon spórolósak vagyunk nem költünk semmi haszontalanra, lényegében alig költünk valamire, csak amire tényleg nagyon muszáj. Így volt ez akkor is, mikor nagyon sok bevételem volt, és így van ez most is, mikor csak pár ezer forintom van havonta, amit beosszak. Szóval mi nem költünk mindenfélére, így pedig dugi pénzre sincs szükségem, csak némi pénzre az alapkiadásokra.

2013. júl. 6. 16:13
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
17: Mert jó a marketingje, sokan bedőlnek neki. Az összes idősebb nő el van tőle olvadva, hogy milyen édes, kedves, figyelmes, akik csak felületesen ismernek minket, azok mind ledöbbentek, hogy eldobok egy ilyen aranyos srácot.... Akik meg ismernek minket, azok meg azt nem értették, hogy miért bírtam annyi ideig..
2013. júl. 6. 16:18
 20/28 anonim ***** válasza:
31%
Most te konkrétan azt kérdezed mennyi pénzt lopsz el a férjedtől?
2013. júl. 6. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!