Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a házastársatok kivenne 2-3 nap szabadságot hogy kicsit kipihenje magát?

Figyelt kérdés
Azt mondja, el kell utaznia munkaügyben, de nem megy sehová csak a haverjához, ahol egész nap "döglenek", számítógépeznek, chipset és pizzát esznek.
2013. júl. 19. 11:11
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
57%
A szabi része, a döglés, chips, pizza, játék oké, menjen, lazítson. De ne titokban, hazudva.
2013. júl. 19. 11:22
 12/50 anonim ***** válasza:
10%

Tehát kérdező, ezek szerint te vagy a hisztis feleség.

Hidd el, baromira nem fog kifizetődni, ha a férjed minden egyes percét be szeretnéd osztani. Mindenkinek kell egy kis külön töltött idő, valami, amiről nem kell elszámolást benyújtania a másiknak. Ha nem csinálja rendszeresen, hogy minden kicsit problémásabb szituációból kilép, akkor nincs azzal semmi baj, ha csak úgy lóg a haverokkal.

2013. júl. 19. 11:23
 13/50 zabmester ***** válasza:
85%
Így nagyon gáz. Magával a ténnyel nem lenne bajom (bár nem értem, miért nem lehet ezt hétvégén megoldani), de egy az, hogy hazudik, kettő, hogy a két beteg gyerek felelősségét áttolja a feleségére, na így már baromi gáz a helyzet.
2013. júl. 19. 11:23
 14/50 A kérdező kommentje:
Igen, mindenkinek. Nekem is. Ha én lépek le és hagyom a két beteg gyereket a férjemre azt hazudva, hogy keményen fogok dolgozni és őszintén sajnálom és szívesebben lennék velük, az is rendben van?
2013. júl. 19. 11:24
 15/50 anonim ***** válasza:
19%
Én kirúgnám. Mert hazudott.
2013. júl. 19. 11:26
 16/50 anonim ***** válasza:
68%
Hogy bukott le?
2013. júl. 19. 11:27
 17/50 anonim ***** válasza:
63%
A hazugság miatt kiakadnék.Mennyivel másabb ha őszinte valaki.Nem baj hogy menni akar,de hogy hazudott az már annál inkább.
2013. júl. 19. 11:29
 18/50 anonim ***** válasza:
61%

Rosszul esne, hogy nem szólt.

Nálam ugyanis tudnia kellene, hogy nyugodtan megmondhatja, ha ilyen van, és semmi kifogásom ez ellen.

2013. júl. 19. 11:30
 19/50 anonim ***** válasza:
44%
Valami nagyon nem stimmel a családotokban, hogy szabadságot kell kivennie - nem a munkahelyéről, hanem otthonról...Megértem, hogy kiakadtál mert undorító, ahogy lerendezte, de vigyázz, mert ez az első lépés lehet ahhoz, hogy lelépjen. Meg kellene beszélnetek, mert neked is jogos igényed lehet arra, hogy hátrahagyj mindent, és kipihend magad, nemcsak neki.
2013. júl. 19. 11:32
 20/50 A kérdező kommentje:

Szokott eljárni sörözni, meccsre, horgászni. De még sosem mondta, hogy ennél többre vágyna.

De az igaz, hogy most valóban nem örültem volna neki. De ha meggyógyulnak a gyerekek, menjen. Aztán megyek én is.

2013. júl. 19. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!