Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a házastársatok kivenne 2-3 nap szabadságot hogy kicsit kipihenje magát?
Itt most mindenki a hazudozáson lovagol, de gondoljunk már bele, hogy nem-e hisztis kis felesége miatt kényszerült ebbe a hazudozásba!
Persze ez is jól le lesz pontozva, mert itt csak a frusztrált gyeses anyukák pontozgatnak ilyenkor, ahelyett, hogy a gyerekkel foglalkoznának.
Írta a kérdező, hogy elment régen is, és el is mehet, nincs letiltva.
Amúgy egy informatikus melóban mennyire lehet kikészülni?
És ha felesége, gyerekei vannak, akkor minimum, hogy egyeztetnek, hogy ő akkor menni 3 napra, nincs e akkora valami halaszthatatlan dolga a másiknak. Bár egyszerűbb lelépni, hogy majd a másik oldja meg, ahogy akarja, pakolja oda a gyereket ahova akarja, meg dolgozni is menjen, ahogy akar.
Miért kényszerült volna bele? Eddig nem volt gond, eddig nem hisztiztem, eddig ha azt mondta megy valahová elhittem.
Most meg ha majd túlórázik, azon fogok gondolkozni merre jár. Nagyon megérte.
Igen, most hisztizek. A hazugság miatt is és az időzítés miatt is.
Teljesen igazad van kérdező.
Aki meg a hisztis feleséggel jön, az hagyja már ezt a baromságot. Kb 5x leírta, hogy a kedves férj eljár, nincs hozzájuk kötve. Akár tetszik, akár nem, egy apának nincs joga titokban elmenni 3 napra, és otthagyni a gyerekeit a feleségre. Ilyen formában ez nem jár neki. Ha mégis megteszi, akkor ő meg egy szar apa és szar férj. Ennyi. Jó nagy a szája egyeseknek, de akkor is az lenne, ha emiatt kirúgják a feleséget? Mert ez benne van a pakliban! Vagy ha ő teszi ezt, hogy kivesz pár nap szabit, és lelép? Ennyi önbecsülése nincs egyes nőknek, hogy ne hagyja, hogy ezt megtegyék vele? Remélem nem erre nevelitek a lányaitokat :(
Én azt javaslom, hogy tedd te is ugyanezt. Lehetőleg úgy, hogy jól át kelljen szervezni a napját, ne is számítson rá. Én a nagyszülőknek azért szólnék, hogy eszük ágában ne legyen már segíteni neki! Oldja meg egyedül! Biztos hatalmasat csalódnék egyébként. Szerencsére ez velem nem fordulhat elő, normális a férjem. (Hála anyósomnak, akinek sikerült mind az 5 fiából tisztességes embert nevelnie :) )
Nem válaszolt, csak vonogatta a vállát meg motyogott, hogy elfelejtette a tárgyalást meg azt hitte, addigra jobban lesznek a gyerekek.
Igen, jobb lesz:
- nem hátráltatom a munkájában, nem adok neki ezzel pluszmunkát
- anyósom tud a helyzetről, fog menni segíteni
- a gyerekek nem betegek. Akinek van gyereke, tudja ez mekkora könnyebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!