Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan/miből lehet tudni, hogy a lánykérés mögött valós házasodási szándék áll-e?
Több helyen olvastam,hogy megkérte a Párjuk a kezüket,de már x éve nem vette el.
Tulajdonképpen Nálunk is ez a helyzet,azzal megspékelve,hogy nemet mondtam,amikor először megkért.De ennek már 3-4éve,még mindig ez a dolog lenne a hunyó?
Köszi!
Én onnan tudtam, hogy el is akar venni, hogy azt mondta, kezdjük el szervezni az esküvőt. Erre én azt feleltem, hogy jó. Ekkor ő közölte, hogy akkor megkéri apuéktól a kezem.
Lehet, hogy a lánykérés nem volt meglepetés, de legalább nem is maradtam pártában évekig. Az eljegyzésre 4 hónappal elvett.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Gondolom ez is a te kérdésed.Nehéz már visszatáncolni,hogyha egyszer nemet mondtál.Hogy bocs,meggondoltam magam,igen.
Igen ez az Én kérdésem,már gondoltam rá,hogy belinkelem ide,hogy akit érdekel bővebben a sztori,el tudja olvasni,szóval köszi.
Tudom,hogy igazad van,de próbálom kideríteni mi lehet....
11-es válaszában találtam meg A VÁLASZ-t egyébként. Köszönöm Neki!:)
De Mindenkinek köszönöm,hogy írt!
Valami nem világos a szituációban?
Egyébként attól mert megkaptam a választ a kérdésemre,szívesen fogadok és várok is még további meglátásokat.... Köszönöm!
Kedves 17-es! Neked is igazad lehet.:) Én is ezt csináltam annó,folyton tereltem,meg "majd"-oztam és akkor ugyebár igaz is volt,hogy csak ki akartam bújni a téma alól.Párom még egyszer sem nyilatkozott így.
Köszi!:)
eeej. balgaság volt csípőből nemet mondani.
amikor az én párom megkérte a kezem, akkor azt mondtam, h elfogadom a gyűrűt, és vele szeretnék élni egész életemben, de egy házassághoz még nem érzem érettnek magam. szólok majd ha változik a dolog :)
már 2 éve vagyunk jegyesek, mindkettőnknek van karikagyűrűje, de egyikünk sem remeg esküvőért. biztosak vagyunk az érzéseinkben és a céljainkban, együtt élünk 4 éve. a házasságnak momentán annyi értelmét látom, mintha kérnék egy orvosi papírt arról, h barna a szemem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!