Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Honnan/miből lehet tudni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan/miből lehet tudni, hogy a lánykérés mögött valós házasodási szándék áll-e?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam,hogy megkérte a Párjuk a kezüket,de már x éve nem vette el.

Tulajdonképpen Nálunk is ez a helyzet,azzal megspékelve,hogy nemet mondtam,amikor először megkért.De ennek már 3-4éve,még mindig ez a dolog lenne a hunyó?

Köszi!

2013. júl. 13. 17:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
69%
Figyu, a kapcsolatotok érettsége megadja rá a választ, hogy komolyan gondolja vagy sem. Egy férfi nem beszél csak úgy esküvőről, csak akkor ha megtalálta az igazit!
2013. júl. 13. 18:48
 12/33 anonim ***** válasza:
65%

Én onnan tudtam, hogy el is akar venni, hogy azt mondta, kezdjük el szervezni az esküvőt. Erre én azt feleltem, hogy jó. Ekkor ő közölte, hogy akkor megkéri apuéktól a kezem.

Lehet, hogy a lánykérés nem volt meglepetés, de legalább nem is maradtam pártában évekig. Az eljegyzésre 4 hónappal elvett.

2013. júl. 13. 18:54
 13/33 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

Gondolom ez is a te kérdésed.Nehéz már visszatáncolni,hogyha egyszer nemet mondtál.Hogy bocs,meggondoltam magam,igen.

2013. júl. 13. 19:05
 14/33 A kérdező kommentje:

Igen ez az Én kérdésem,már gondoltam rá,hogy belinkelem ide,hogy akit érdekel bővebben a sztori,el tudja olvasni,szóval köszi.

Tudom,hogy igazad van,de próbálom kideríteni mi lehet....

11-es válaszában találtam meg A VÁLASZ-t egyébként. Köszönöm Neki!:)

De Mindenkinek köszönöm,hogy írt!

2013. júl. 13. 19:20
 15/33 anonim ***** válasza:
3 és fél éve várod hogy elvegyen????
2013. júl. 13. 20:55
 16/33 A kérdező kommentje:

Valami nem világos a szituációban?

Egyébként attól mert megkaptam a választ a kérdésemre,szívesen fogadok és várok is még további meglátásokat.... Köszönöm!

2013. júl. 13. 21:49
 17/33 anonim ***** válasza:
Onnan lehet tudni,hogy nincs mögötte szándék, hogy nem beszéltek róla. Terel, felháborodik. Majd, egyszer, akkor ha... stb. stb.
2013. júl. 14. 02:45
 18/33 anonim ***** válasza:
32%
A társammal 11 éve vagyunk együtt, kb 6 éve megvolt az eljegyzés, mégsem házasodtunk össze. Egyikünk sem akarja. Együtt élünk, jól mevagyunk, minek az a papír? A jeggyürünk olyan mint a karikagyürü gyürü (hagyományos, nem csiricsári cirádás, sima egyszerü karikagyürü) . Azzal élek akit szeretek, és ez fontosabb mint egy papír.
2013. júl. 14. 08:51
 19/33 A kérdező kommentje:

Kedves 17-es! Neked is igazad lehet.:) Én is ezt csináltam annó,folyton tereltem,meg "majd"-oztam és akkor ugyebár igaz is volt,hogy csak ki akartam bújni a téma alól.Párom még egyszer sem nyilatkozott így.

Köszi!:)

2013. júl. 14. 09:02
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

eeej. balgaság volt csípőből nemet mondani.

amikor az én párom megkérte a kezem, akkor azt mondtam, h elfogadom a gyűrűt, és vele szeretnék élni egész életemben, de egy házassághoz még nem érzem érettnek magam. szólok majd ha változik a dolog :)

már 2 éve vagyunk jegyesek, mindkettőnknek van karikagyűrűje, de egyikünk sem remeg esküvőért. biztosak vagyunk az érzéseinkben és a céljainkban, együtt élünk 4 éve. a házasságnak momentán annyi értelmét látom, mintha kérnék egy orvosi papírt arról, h barna a szemem... :)

2013. júl. 14. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!