Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki hasonló cipőben? Iszonyú türelmetlen vagyok, mikor kér már meg?
A közeli ismerősi körömben mi vagyunk együtt legrégebb óta: 4 éve.
Idő közben legjobb barátnőmet, barátnőimet, testvéremet, és még sorolhatnám... MINDENKIT elkegyeztek.
A barátom tudom, hogy el akar és azt is, hogy meglepetésnek szánja, de én ezt már nem bírom tovább...
Volt már többször, hogy kénytelen voltam neki kisírni magam, de már nem akarom többször, hisz azt se akarom, hogy "kihisztitzett legyen" akkor már inkább semmi.
Próbálom tartani magam, de már megint egy ismerős...
Alig bírom, így is észre veszi persze ha bajom van... :(
Mi a francot csináljak?
Sose gondoltam, hogy egy hisztis p'csa leszek... De ez már komolyan iszonyúan zavar.
Persze örüljek, hogy van egy barátom aki szeret és el akar venni stb. De én ezt már nem tudom kivárni...
Tudom tudom kénytelen leszek, ha nem akarom elrontani, de komoylan nem tudja már rászánni magát?
Elmondtam neki 100x, hogy nem akarok nagy felhajtást...
Aki volt már így légyszi írja le kinek mondta el a bánatait, hogyan vezette le a feszkót.
A párom a legjobb barátom ő az aki a legtöbbet ismeri belőlem, másnak (főleg nem a legjobb barátnőmnek) nem tudom elmondani, főleg, mert az ő kezét 1 év után megkérték...
Öööö... én még nem hallottam olyanról, hoyg egy fiú MAGÁTÓL kérte volna meg a lány kezét, vagy vette volna el. MINIMUM sokat emlegette a nő, hogy ő mennyire szeretne házasodni. De többször van, hogy KÉRIK a fiút, hogy házasodjanak össze.
Így van ez...
Lehet, hogy azért tűnik betegesnek, mert kifelé abszolút SEMMIT nem mutatok, vagyis igyekszem.
Valószínű itt jön ki rajtam minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!